Μεγάλη νίκη για την ΑΕΛ

by admin
7 views

 

Δύο εξ αναβολής ματς διεξήχθησαν την Τετάρτη (22/2) για τον Β’ όμιλο της Super League 2, με τους βυσσινί να είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι.

Η ομάδα της Λάρισας αντιμετώπιζε εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ Β’ για την 21η αγωνιστική και πήρε μια σπουδαία νίκη με 2-1 και πλέον το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Λεβαδειακό στην AEL FC Arena αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Η ομάδα του Παύλου Δερμπιτζάκη ήταν αυτή τπου δημιούργησε τις περισσότερες ευκαιρίες, αλλά χωρίς να μπορεί να φτάσει στο γκολ, είτε λόγω της αστοχίας των επιθετικών της, είτε την εξαιρετικά εμφάνιση του Ταλιχμανίδη.

Στο δεύτερο 45λεπτο, η ΑΕΛ εκκίνησε εντυπωσιακά και κατάφερε να πετύχει δύο γκολ, στο 48‘ με τον Κοσσονού και τέσσερα λεπτά αργότερα με τον Στίνα.

Ο ΠΑΟΚ Β’ αντέδρασε, ανέβασε την απόδοσή του καταφέρνοντας να μειώσει με τον Τσοπούρογλου στο 61‘.

Η ΑΕΛ κράτησε, έστω και δύσκολα, το υπέρ της 2-0 για να πάρει τρεις πολύτιμους βαθμούς στην “μάχη” ανόδου.

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Ταλιχμανίδης, Τασιούρας, Παναγιώτου (55′ Πανίδης), Παντεκίδης, Φίλων, Κωττάς, Γιαξής, Σνάουτσνερ (30′ λ.τ Τσοπούρογλου), Γκούμας (55′ Σπυράκος), Δαρέλας, Κανίς.

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Μαϊδανός (79′ Παπαδόπουλος), Ηλιάδης, Θωμαΐδης, Καλουτσικίδης, Θ. Παπαγεωργίου, Κ. Παπαγεωργίου (79′ Γιανναράκης), Φατάι, Μαυριάς (70′ Νίνο), Στίνα, Κοσσονού.

Σε εξ αναβολής ματς για την 18η αγωνιστική η Νίκη Βόλου δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου, του οποίου επικράτησε με 5-0.

Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ήταν ανώτερη από τον αντίπαλό της και επί τοις ουσίας “καθάρισε” το ματς από το πρώτο ημίχρονο, όταν και προηγήθηκε με 2-0, με γκολ των Γαβριηλίδη και Μιράντα.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Μιράντα έκανε δύο τα προσωπικά του τέρματα και ο Παναγιωτίδης στο 58‘ “έγραψε” το 4-0, ενώ με σουτ στο 88′ ο Κρητικός διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Γαβριηλίδης, Μπαχανάκ, Ανδρέου (46′ Τοπαλίδης), Να’α (39′ λ.τ Γιαννίτσης), Πέττας, Λίταινας, Παναγιωτίδης (63′ Μπαλλάς), Μιράντα, Πολίτης (70′ Κρητικός), Κάσσος (63′ Κουτσιμπάνας).

Απόλλων Πόντου (Καλί – Καλαϊτζίδης): Κίναλης, Καλογέρης, Ντιαλόσι (77′ Αμπούντου), Κάρδαρης, Αμαραντίδης, Μπλανκ Καζάου, Μουμίν, Μπούμπας (70′ Νοβίκοφ), Ακένα (53′ Φλένσμποργκ), Ίννος (77′ Μαρτίνες), Αλμπάνης (53′ Σκάλα).

Τα αποτελέσματα

ΠΑΟΚ Β’ – ΑΕΛ 0-2
Νίκη Βόλου– Απόλλων Πόντου 5-0

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία της Super League 2 εδώ.

 

 

 

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ