Ζητείται αντίδραση για την ισοφάριση

by admin
1 views

Έχοντας απωλέσει το πλεονέκτημα έδρας στη σειρά των playoffs με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, το οποίο του είχε εξασφαλίσει η κατάληψη της 2η θέσης (23-11) στην κανονική περίοδο της EuroLeague, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται εκ νέου, για το Game 2 τους Ισραηλινούς απόψε (25/4, 21:15, ΕΡΑ ΣΠΟΡ), με στόχο να ισοφαρίσει τη σειρά σε 1-1.

Με τη νίκη τους, με 87-91 στο ΟΑΚΑ, οι Ισραηλινοί έκαναν την περασμένη Τρίτη (23/4) το 3-0 απέναντι στους “πράσινους” τη φετινή σεζόν, αφού είχαν νικήσει την ομάδα του Εργκίν Αταμάν εντός και εκτός έδρας στη regular season. Το “τριφύλλι” ξέρει ότι δεν έχει πλέον περιθώριο για άλλη ήττα, αφού ένα πιθανό 0-2 στη σειρά θα δυσκολέψει αρκετά την υπόθεση Final Four.

Η παρουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στο Game 2 κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Ισπανός πάουερ φόργουορντ ταλαιπωρείται από μυϊκό σπασμό στην αριστερή γάμπα και ιγμορίτιδα. Από την άλλη, η “ομάδα του λαού” θα παραταχθεί για τον δεύτερο αγώνα της σειράς με μία σημαντική απουσία, αφού ο Γουέιντ Μπάλντουιν τραυματίστηκε στο Game 1 και δεν θα δώσει το παρών απόψε (25/4, 21:15).

Διαιτητές της δεύτερης “μάχης” Παναθηναϊκός-Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ ορίστηκαν οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Κάρλος Περούγκα (Ισπανία), Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία).

Την ίδια ημέρα, λίγη ώρα αργότερα (25/4, 22:00), η Ρεάλ θέλει να κάνει το 2-0 απέναντι στη συμπατριώτισσα Μπασκόνια, μέσα στη Μαδρίτη… ιδανικά το ίδιο άνετα όπως έφτασε και στο 1-0 την περασμένη Τρίτη (23/4).//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ