Γερμανία (32η Αγωνιστική): Σπουδαίο ματς στην Στουτγκάρδη

by admin
0 views

Μπορεί ο τίτλος να έχει απονεμηθεί ήδη, αλλά σχεδόν όλες οι υπόλοιπες “μάχες” είναι ανοιχτές και το ενδιαφέρον τεράστιο.

Το πρόγραμμα του Μ. Σαββάτου περιλαμβάνει ματς που έχουν μεγάλη βαθμολογική σημασία και πιθανά θα αποδειχθούν κομβικά για την τελική κατάταξη.

Το σπουδαιότερο ματς είναι και αυτό που θα “ανοίξει την αυλαία”, στην Στουτγκάρδη, εκεί όπου η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται την Μπάγερν.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στο… κατόπι των Βαυαρών για την κατάληψη της δεύτερης θέσης, αν και τους χωρίζουν τέσσερις βαθμοί. Η Στουτγκάρδη θέλει να εκμεταλλευτεί την πιθανότητα οι φιλοξενούμενοι να έχουν το μυαλό τους στο Champions League και να “κλέψει” την προνομιούχο θέση.

Μεγάλο ματς και στην Κολωνία, με τους γηπεδούχους που δίνουν “μάχη” επιβίωσης να υποδέχονται την Φράιμπουργκ, η οποία μόνο αδιάφορη δεν είναι, καθώς “ψάχνει” το ευρωπαϊκό εισιτήριο, από το οποίο είναι εκτός στην ισοβαθμία.

Η Κολωνία με ήττα δύσκολα θα αποφύγει το… μοιραίο, οπότε αναμένεται να “παλέψει” μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για το αποτέλεσμα που θα της δώσει ελπίδες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής:

Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαΐου

Χόφενχάιμ – Λειψία 1-1

Μεγάλο Σάββατο 4 Μαΐου

16:30 Στουτγκάρδη – Μπάγερν Μονάχου
16:30 Βρέντερ Βρέμης – Μπορούσια Γκλάντμπαχ
16:30 Ντόρτμουντ – Άουγκσμπουργκ
16:30 Βόλσμπουργκ – Νταρμσταντ
19:30 Κολωνία – Φράιμπουργκ

Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου

16:30 Ουνιόν Βερολίνου – Μπόχουμ
18:30 Άιντραχτ – Μπάγερ Λεβερκούζεν
20:30 Χαϊντενχάιμ – Μάιντς

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία της Bundesliga πατώντας ΕΔΩ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ