Γαλλία: Γιατί ο Ε. Μακρόν εμφανίστηκε ξανά με ποδοσφαιρική ενδυμασία (photos)

by admin
0 views

Σίγουρα ο Γάλλος Πρόεδρος δεν μας έχει συνηθίσει σε εμφανίσεις με ποδοσφαιρική ενδυμασία, αν και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει.  Ο λόγος  είναι για καλό σκοπό αφού συμμετείχε και μάλιστα ενεργότατα, σε φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου  για την υποστήριξη της δημόσιας οργάνωσης  “Νοσοκομεία της Γαλλίας”  που προεδρεύει η Brigitte Macron για ενίσχυση της ιατρικής έρευνας και υποδοχής στα νοσηλευτικά ιδρύματα.

Ο Γάλλος πρόεδρος αγωνίστηκε στο πλάι  και υπό τα βλέμματα μεγάλων αστέρων του γαλλικού ποδοσφαίρου όπως ο Deschamps, Didier Drogba, Christian Karembeu, Éden Hazard.

  Τελικό σκορ: 5-3. Το πέναλτυ ήταν του Προέδρου, η ομάδα του οποίου νίκησε σε στάδιο του προαστίου του Παρισιού Plaisir (Πλαιζίρ). Ο κ. Μακρόν φορούσε την φανέλα No3

Γαλλία: Γιατί ο Ε. Μακρόν εμφανίστηκε ξανά με ποδοσφαιρική ενδυμασία (photos)
French President Emmanuel Macron scores a penalty kick during the Varietes Club charity football match to benefit children in hospital, in Bernard Giroux stadium, in Plaisir, outside Paris, on April 24, 2024. (Photo by Benoit Tessier / AFP)

Η φιλανθρωπική οργάνωση  Variétés Club de France πραγματοποιεί κάθε χρόνο μια συνάντηση με σταρ και παλαιούς ποδοσφαιριστές στο πλαίσιο της επιχείρησης “Κίτρινα νομίσματα” Ο τίτλος αναφέρεται τα λεπτά του ευρώ από ρέστα που ο κόσμος αφήνει πουρμπουάρ.

Φυσικά αναμεσα στους οπαδούς του κ Μακρόν ήταν και η πρόεδρος του ιδρύματος και σύζυγος του Brigitte που δεν τον άφησε στιγμή απο το βλέμμα της.

Γαλλία: Γιατί ο Ε. Μακρόν εμφανίστηκε ξανά με ποδοσφαιρική ενδυμασία (photos)Γαλλία: Γιατί ο Ε. Μακρόν εμφανίστηκε ξανά με ποδοσφαιρική ενδυμασία (photos)

Είναι η δεύτερη συμμετοχή του Εμ. Μακρον παρουσία της συζύγου του Brigitte.

Παρίσι, Ανταπόκριση: Θωμαΐς Παπαϊωάννου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ