Τέλος στους πανηγυρισμούς από τον Μεντιλίμπαρ

by admin
0 views

Στην καθιερωμένη ομιλία του προς τους παίκτες ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλησε να χαμηλώσει τους τόνους, γνωρίζοντας πολύ καλά πως τίποτε δεν έχει τελειώσει αναφορικά στην πρόκριση και πως απλά έγινε μόνο το πρώτο βήμα.

Άλλωστε η Άστον Βίλα διαθέτει τέτοια ποιότητα που δεν επιτρέπει κανέναν εφησυχασμό.

«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και πετύχαμε μεγάλη νίκη. Πανηγυρίσαμε, το χαρήκαμε αλλά εδώ τελειώνουν οι πανηγυρισμοί και το πάρτι» είπε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός.

«Δεν έχουμε περάσει και όλοι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στη ρεβάνς που θα γίνει στην έδρα μας, γιατί η αντίπαλός μας είναι μεγάλη ομάδα και θέλει να βγάλει αντίδραση.

Θα έχετε δύο μέρες ρεπό, για να ξεκουραστείτε αλλά θέλω να σας ζητήσω κάτι. Να είστε προσεκτικοί και να έχετε το μυαλό σας στη ρεβάνς με την Άστον Βίλα και όχι στον τελικό.

Δεν θέλω ν’ ακούσω κουβέντα για τελικό, ούτε μια λέξη. Ξεχάστε τον τελικό γιατί δεν έχουμε προκριθεί. Αν πετύχουμε τον μεγάλο στόχο και τα καταφέρουμε, θα έχουμε πολλές μέρες για να πανηγυρίσουμε» συμπλήρωσε, δίνοντας το… σύνθημα για προσγείωση.

«Χαρήκαμε πολύ με την μεγάλη νίκη που πετύχαμε στην Αγγλία αλλά μέχρι εδώ. Η γιορτή τελείωσε και τώρα πρέπει να προετοιμάσουμε το μεγάλο ματς στην έδρα μας.

Εκεί θα κριθεί η πρόκριση και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, όπως ήμασταν και σήμερα. Ξαναλέω μην κάνουμε το λάθος και θεωρήσουμε ότι περάσαμε στον τελικό, γιατί αυτό θα είναι πρόβλημα. Είμαστε αφοσιωμένοι στη ρεβάνς και μόνο εκεί» είπε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ