Συνελήφθη 16χρονος στη Γαλλία που δήλωσε στα social media ότι ήθελε να γίνει «μάρτυρας» στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων!

by admin
0 views

Η γαλλική αντιτρομοκρατική υπηρεσία συνέλαβς έναν 16χρονο νεαρό, ο οποίος δήλωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ήθελε να πεθάνει ως μάρτυρας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Συνελήφθη αφότου ανακοίνωσε δημόσια στα social media ότι σχεδίαζε να φτιάξει ζώνη με εκρηκτικά για να γίνει μάρτυρας», ανέφερε εκπρόσωπος των Αρχών, προσθέτοντας ότι διεξάγεται έρευνα για να διαπιστωθεί εάν ο ανήλικος είχε πραγματική πρόθεση να διαπράξει τρομοκρατική ενέργεια.

Οι συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή και την Ουκρανία καθώς, και η απειλή ισλαμιστών για επιθέσεις μαχητών οδήγησαν την οικοδέσποινα των Ολυμπιακών Αγώνων, Γαλλία, να αυξήσει τον συναγερμό ασφαλείας της στο υψηλότερο επίπεδο.

Η γαλλική κυβέρνηση έχει ζητήσει από περίπου 45 ξένες χώρες να βοηθήσουν στέλνοντας επιπλέον στρατιωτικό, αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό για να βοηθήσουν στην προστασία των Αγώνων του Παρισιού, όπως ανέφεραν πηγές στο Reuters τον περασμένο μήνα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ