Στο «κόκκινο» η πολιτική αντιπαράθεση – Μαρινάκης κατά Κασσελάκη: Αφήγημα λαϊκισμού με περιτύλιγμα ινφλουένσερ

by admin
1 views

Σε υψηλούς τόνους συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση, ενώ στις 24 Απριλίου αναμένεται να τεθούν σε ισχύ οι περιορισμοί για τις εμφανίσεις των υποψηφίων. Για αφήγημα λαϊκισμού κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μιλώντας στο Eρτnews, ενώ επίθεση στην κυβέρνηση για τους οικονομικούς δείκτες και την ακρίβεια, εξαπέλυσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Για πρακτικές αφρικανικής χώρας επικρίνει την κυβέρνηση ο Νίκος Ανδρουλάκης. Στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης και η τραγωδία των Τεμπών.

Με πυρά μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση. Για αφήγημα λαϊκισμού με το περιτύλιγμα του Influencer έκανε λόγο ο Παύλος Μαρινάκης, αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη.

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσιάζοντας τους υποψήφιους για τις εσωκομματικές προκριματικές εκλογές.

Τα βέλη του στην κυβέρνηση και στον ΣΥΡΙΖΑ έστρεψε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Αντιπαράθεση για τα Τέμπη

Οι δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΣΕ, Παναγιώτη Τερεζάκη, για τους διαλόγους το βράδυ της τραγωδίας των Τεμπών προκάλεσαν νέα πολιτική κόντρα.

«Η αντιπολίτευση συντηρεί ζητήματα γιατί δεν έχει αφήγημα και αντιπρόταση»  ανέφερε ο Παύλος Μαρινάκης.

«Ο τοξικός κυβερνητικός εκπρόσωπος καταφεύγει εκ νέου σήμερα στη γνωστή του τακτική: η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα. Τολμά, λοιπόν, για πολλοστή φορά, να χαρακτηρίζει το έγκλημα των Τεμπών «μη θέμα». Δεν ακούσαμε σήμερα για «βδέλλες» (αυτός είναι ο χαρακτηρισμός του για την αντιπολίτευση που στηρίζει την απαίτηση των συγγενών για Δικαιοσύνη) αλλά για… influencers!», ανέφερε σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

«Επανέλαβα  το αυτονόητο ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα μονταζιέρας» απαντά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Οι δηλώσεις του κ. Τερεζακη επιβεβαιώνουν ότι κάποιος χάλκευσε τις συνομιλίες πριν διαρρεύσουν, δηλώνει ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Έντονη κριτική και από τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Την ίδια ώρα, την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου προκάλεσε η αντίδραση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για τον σχολικό εκφοβισμό.

Όπως αποφάσισε η διακομματική επιτροπή, οι περιορισμοί ενόψει των ευρωεκλογών για τους υποψηφίους θα ισχύσουν από τις 24 Απριλίου. Συνολικά, 46 συνδυασμοί έχουν δηλώσει ότι θα κατέλθουν στις ευρωεκλογές.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ