Μητσοτάκης στη ΔΑΠ- ΝΔΦΚ: Αυτή η κυβέρνηση έχει δυνατότητα να μετατρέπει τις δυσκολίες σε ευκαιρίες

by admin
3 views

Στην Εθνική Συνδιάσκεψη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Μουρούτσος», στη Δάφνη, μίλησε το απόγευμα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

“Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον αγώνα που δώσαμε δίπλα δίπλα στις μεγάλες εκλογικές επιτυχίες της περασμένης χρόνιας” τόνισε ο πρωθυπουργός και έκανε λόγο για μια ιδιαίτερα σημαντική συγκυρία, καθώς, όπως είπε, την επόμενη εβδομάδα “ψηφίζεται το ελεύθερο πανεπιστήμιο που εσείς πρώτη σχεδιάσατε ήδη από το 1987”.

“Η διαδρομή μας έδειξε ποιο είναι το κόμμα του εκσυγχρονισμού και του πατριωτισμού. Η ΝΔ είναι το κόμμα που έβαλε και κράτησε τη χώρα μας στην Ευρώπη και τώρα την οδηγεί σε οικονομική ανάπτυξη και κοινωνική ανάταση” σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης τονίζοντας ότι ο τόπος, έξι χρόνια μετά, προχώρησε μπροστά, με υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης και μονοψήφια ανεργία.

“Σε λίγο ο κατώτατος μισθός θα ξεπεράσει τα 800 ευρώ” τόνισε και σημείωσε ότι οικοδομείται βήμα, βήμα μια ένα Ελλάδα ψηφιακής εποχής. Έκανε λόγο για ιστορική αλλαγή σελίδας που έχει θέσει την πατρίδα στην τροχιά του 21ου αιώνα.

“Αυτή η κυβέρνηση έχει δυνατότητα να μετατρέπει τις δυσκολίες σε ευκαιρίες” πρόσθεσε και αναφέρθηκε στον στόχο της κυβέρνησης, η χώρα να συγκλίνει με την ευρωπαϊκή πραγματικότητα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ