Στην Ριέκα η Βουλιαγμένη για να “σφραγίσει” την πρόκριση στο Final-4

by admin
0 views

Αυτή τη φορά στο Euro Cup, όπου ο ΝΟΒ βρίσκεται… μια ανάσα μακριά από την πρόκριση στο Final-4, χάρη στη νίκη του με 14-9 επί της Πριμόριε Ριέκα στον πρώτο προημιτελικό, που έγινε στις 6 Απριλίου στη Βάρη.

Η ομάδα του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς καλείται πλέον να υπερασπιστεί αυτό το +5 στη ρεβάνς, που θα γίνει απόψε (27/4, 21:00 ώρα Ελλάδας) στην Κροατία, απέναντι σε έναν αντίπαλο που στην έδρα του εμφανίζεται πολύ ισχυρός, αλλά υστερεί σημαντικά σε εμπειρία. Με βάση την εικόνα του πρώτου ματς, η Βουλιαγμένη είναι το ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση, κάτι που φυσικά θα πρέπει να επιβεβαιώσει στη Ριέκα.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο Ούγγρος Γκιόργκι Κουν και ο Ισπανός Νταβίντ Γκόμεθ.

Το Final-4 του Euro Cup θα διεξαχθεί το διήμερο 17-18 Μαΐου, σε τόπο που θα καθοριστεί μετά την ολοκλήρωση των προημιτελικών (πιθανότατα τη διοργάνωση θα αναλάβει μία εκ των τεσσάρων φιναλίστ).

Εφόσον προκριθεί, ο ΝΟΒ θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό το νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στη Σαβόνα και τη Σπαντάου, με τους πρωταθλητές Γερμανίας να έχουν το προβάδισμα, μετά τη νίκη τους με 11-10 στην Ιταλία. Επικρατέστεροι για τα άλλα δύο εισιτήρια της τελικής φάσης είναι η Γιουγκ Ντουμπρόβνικ και η Σαμπαντέλ.

To πρόγραμμα των αγώνων:

Σάββατο 27 Απριλίου
Ερυθρός Αστέρας – Γιουγκ Ντουμπρόβνικ (9-15)
Σαμπαντέλ- Στεάουα Βουκουρεστίου) (6-5)
Σπαντάου – Σαβόνα (11-10)
Πριμόριε Ριέκα – Βουλιαγμένη (9-14)

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ