Μήνυση κατά Αχ. Μπέου από Κώστα Γαργάλα

by admin
7 views

Μήνυση εναντίον του Αχιλλέα Μπέου κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Γαργάλας για απειλή που δέχθηκε από τον δήμαρχο Βόλου κατά την αποχώρησή του από το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου.

Ειδικότερα ο κ. Δήμαρχος αποχωρώντας από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, αφού ο πρόεδρος του Δ.Σ., κήρυξε την διάλυσή της και εν μέσω συνθημάτων των πολιτών που είχαν προσέλθει να παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση και να στηρίξουν τον Κ. Γαργάλα, του είπε, «εσύ βάλε μυαλό».

Η συγκεκριμένη φράση μετά και την επίθεση που είχε δεχθεί ο κ. Γαργάλας την περασμένη Παρασκευή στη ΔΕΥΑΜΒ από τον τότε δημοτικό σύμβουλο, Βασίλη Ζαχείλα, εξελήφθη από την κ. Γαργάλα, αλλά και άλλους που την άκουσαν, ως απειλή κατά του κ. Γαργάλα και ως επιβράβευση της συμπεριφοράς του Β. Ζαχείλα, μέλη της οικογένειας του οποίου, ήταν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, στις θέσεις του κοινού.

Ο κ. Γαργάλας, μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου, επισήμανε, ότι ήταν μονόδρομος η κατάθεση της μήνυσης, γιατί – όπως είπε- κινδυνεύει ο ίδιος και η οικογένειά του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ