Κ. Βελόπουλος: Θα ανέβουμε στις ευρωεκλογές – Εμείς λέμε πρώτα η Ελλάδα, πρώτα οι Έλληνες

by admin
0 views

Κάλεσμα στους «βουλευτές και στους υπουργούς που υπερψήφισαν τον αντιχριστιανικό νόμο για τον γάμο των ομοφυλοφίλων και την υιοθεσία παιδιών, να σεβαστούν τουλάχιστον τις άγιες ημέρες του Πάσχα και να μην διχάζουν το χριστεπώνυμο πλήθος, “πιάνοντας στασίδι” στις εκκλησίες για ψηφοθηρικούς λόγους», απηύθυνε ο Κυριάκος Βελόπουλος μιλώντας στη Βουλή.

«Είναι απορίας άξιον, πώς κάποιος που νομοθετεί εναντίον του δόγματος της Εκκλησίας, έχει την απαίτηση να εισέρχεται στον οίκο του Κυρίου, στον οποίο δεν πιστεύει, γιατί αν πίστευε δεν θα ψήφιζε! Είναι το λιγότερο οξύμωρο! Καλό θα ήταν λοιπόν να μην διχάσουν περισσότερο. Φτάνει! Μακριά από τις εκκλησίες το Πάσχα, αγαπητοί συνάδελφοι», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι με την πολιτική της «σκοτώνει» τη δημόσια υγεία και «οδηγεί» τον κόσμο «στην ιδιωτική υγεία, για να πληρώνει». «Θυμάστε τις ΜΕΘ που δεν υπήρχαν και ο κ. Μητσοτάκης μας έλεγε ότι υπάρχουν; Πεθαίνει κόσμος!», τόνισε.

Στη συνέχεια, απευθυνόμενος στους πολίτες, ο κ. Βελόπουλος τους κάλεσε να δουν γύρω τους, λέγοντας ότι «παντού σκάνδαλα» υπάρχουν. «Ως πότε θα τους ανέχεστε Έλληνες; 9 Ιουνίου δίνουμε ραντεβού με τους Έλληνες για το μέλλον της Ελλάδας. Με το μέλλον της πατρίδος. Με το μέλλον των Ελλήνων», ανέφερε ενόψει των ευρωεκλογών. Συμπλήρωσε ότι το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματός του δεν «έχει σκηνοθέτες πορνό, χρήστες ναρκωτικών on camera, celebrities, που έχει το ψηφοδέλτιο της ΝΔ» και επισήμανε ότι «αυτό της ΝΔ δηλώνει τον πανικό του πρωθυπουργού».

Παράλληλα, κάλεσε τους Έλληνες να πάνε να ψηφίσουν ενώ τάχθηκε κατά της επιστολικής ψήφου. «Το μήνυμα των ευρωεκλογών πρέπει να είναι ηχηρό, αντισυστημικό, εθνικό, κοινωνικό και λαϊκό», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης. Ο Κυριάκος Βελόπουλος εκτίμησε ότι αν η ΝΔ λάβει 30% «θα τα ισοπεδώσει όλα».
Ο κ. Βελόπουλος σχολιάζοντας το σύνθημα «Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια», είπε ότι «δεν είναι χουντικό» αλλά «ελληνική παρακαταθήκη». Κλείνοντας την τοποθέτησή του, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, τόνισε απευθυνόμενος στην κυβέρνηση ότι «θα πέσετε και θα είναι μεγάλος ο κρότος. Θα ανέβουμε εμείς επειδή είμαστε οι μόνοι που ενδιαφερόμαστε για τον Έλληνα και την Ελλάδα. Εμείς λέμε: πρώτα η Ελλάδα, πρώτα οι Έλληνες».

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ