Στα πλαίσια του Σχεδίου Δράσης: «Βιβλιοεξελίσσομαι» που εκπονείται στο σχολείο μας και των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων οι μαθητές και οι μαθήτριες των Δ’ και Γ’ τάξεων του σχολείου μας, συμμετείχαν σε βιωματικά εργαστήρια, με θέμα ένα παραμύθι που μιλά για την αγάπη, τη φιλοξενία και την αποδοχή, το «Πέτα Βιολέτα» της Έννης Λεβέντη.

Οι δράσεις υλοποιήθηκαν στον χώρο της Σχολικής Βιβλιοθήκης, από την υπεύθυνη κ. Νταίζη Φωτοπούλου και τους εκπαιδευτικούς των τάξεων κ.κ. Α. Κατσαντώνη, Ρ. Μιλάνου και Φ. Καρακούση, σε συνεργασία με τη δημοσιογράφο-συγγραφέα του βιβλίου «Πέτα Βιολέτα» κ. Έννη Λεβέντη η οποία μας τίμησε με την παρουσία της και μας καθοδήγησε στην ανάπτυξη και υλοποίηση των δράσεων.

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα του σχολείου

https://blogs.sch.gr/4dimnion/2024/04/09/viomatikes-draseis-gia-toys-mathites-kai-tis-mathitries-ton-tmimaton-ton-d-kai-g-taxeon-toy-scholeioy-mas/?fbclid=IwAR094-FJlrOePtPUgvIfa8LiiBISgyRuHJMgbvzVm2oM-QgqFWhpOKaIIuE_aem_ASkHUuTz90A3Orbsi72iO15vFFXkfzPr_MUDeOu9bQcYR0Xc_GCnaBpEtNiGsnZk5cLJOwTExnPNFPakVPGbY3_Y#prettyPhoto