Χωρίς Γουόκερ και Στόουνς η Σίτι με Άρσεναλ

by admin
3 views

 

Χωρίς τους αμυντικούς Κάιλ Γουόκερ και Τζον Στόουνς θα υποδεχθεί η Μάντσεστερ Σίτι την Κυριακή (31/3) σε μια κρίσιμη αναμέτρηση στην Premier League, αφού αμφότεροι τραυματίστηκαν με την εθνική Αγγλίας.

«Είναι αυτό που είναι», είπε ο Πεπ Γκουαρντιόλα στους δημοσιογράφους.

Στα θετικά για τους φιλάθλους της Σίτι, ο τερματοφύλακας Έντερσον, ο οποίος έχασε τον προημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας με τη Νιούκαστλ στις 16 Μαρτίου, τα πηγαίνει «πολύ, πολύ καλύτερα», πρόσθεσε ο Γκουαρντιόλα.

Η Σίτι είναι τρίτη στον πίνακα με 63 βαθμούς με 10 αγώνες να απομένουν για ένα συναρπαστικό φινάλε στην κούρσα του τίτλου.

Ένας βαθμός χωρίζει τις τρεις πρώτες ομάδες μετά από 28 αγώνες της σεζόν για πρώτη φορά από το 2014, με την Άρσεναλ και τη Λίβερπουλ να έχουν 64 βαθμούς και τους Λονδρέζους να προηγούνται στη διαφορά τερμάτων.

Η Λίβερπουλ μπορεί να ανέβει προσωρινά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα νωρίτερα την Κυριακή με νίκη επί της Μπράιτον στο Άνφιλντ.

Ο μέσος Κέβιν Ντε Μπρόινε προπονήθηκε αυτή την εβδομάδα και αναμένεται να παίξει παρά το πρόβλημα στη βουβωνική χώρα που τον οδήγησε στην αποχώρηση από την ομάδα του Βελγίου (2-2 με την Αγγλία την Τρίτη).

«Ο Κέβιν είναι ένας πραγματικά σημαντικός παίκτης, ήταν μια δύσκολη σεζόν για αυτόν», είπε ο Γκουαρντιόλα για τον Ντε Μπρόινε, ο οποίος έχασε πέντε μήνες νωρίτερα αυτή τη σεζόν, αναρρώνοντας από εγχείρηση οπίσθιου μηριαίου.
«Προπονήθηκε πολύ καλά χθες, οπότε θα δούμε τι θα κάνουμε τις επόμενες δύο μέρες».

Ενώ το παιχνίδι της Κυριακής είναι η τελευταία απευθείας σύγκρουση μεταξύ οποιασδήποτε από τις τρεις κορυφαίες ομάδες, ο Γκουαρντιόλα είπε ότι το παιχνίδι δεν έχει μεγαλύτερη σημασία από οποιοδήποτε από τα υπόλοιπα παιχνίδια:
«Αυτή τη στιγμή, κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Το επόμενο παιχνίδι θα είναι επίσης σημαντικό», είπε.

Η Σίτι είναι αήττητη στο πρωτάθλημα από τις 6 Δεκεμβρίου, αλλά έχει ισοπαλία σε δύο από τις πέντε τελευταίες της αναμετρήσεις, συμπεριλαμβανομένης της ισοπαλίας 1-1 στη Λίβερπουλ νωρίτερα αυτό το μήνα.

Η Άρσεναλ έχει κερδίσει οκτώ διαδοχικά παιχνίδια και έχει πετύχει 33 γκολ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ