Τριπλό φονικό στη Γλυφάδα: Κομβική η μαρτυρία περί ξεκαθαρίσματος – Αναμένεται η κατάθεση της αδερφής της 80χρονης που σκοτώθηκε

by admin
7 views

Η έξωση από το σπίτι, που του είχε παραχωρηθεί αλλά και το κατά πόσο επηρέασε τον 75χρονο η ενδοικογενειακή κόντρα στην εφοπλιστική οικογένεια την οποία υπηρετούσε για 36 χρόνια, συμπεριλαμβάνονται στις έρευνες για τα κίνητρα που πορκαέλσαν το τριπλό φονικό στη Γλυφάδα. Κομβική θεωρείται η κατάθεση της αδερφής της εφοπλίστριας και συνιδιοκτήτριας της εταιρείας. Σημαντική θεωρείται η μαρτυρία εργαζόμενου στον οποίο ο 76χρονος Αιγύπτιος είπε «πάω να ξεκαθαρίσω τα πράγματα. Με έδιωξαν από το σπίτι».

«Οι άνθρωποι που τους σκότωσαν ήταν άγιοι άνθρωποι. Ο 75χρονος τσαντίστηκε τόσο πολύ γιατί στην ηλικία που είναι τον έδιωξαν τους θεώρησε υπαίτιους και πήγε να τους σκοτώσει», είπε οικογενειακός φίλος. «Αυτή η εταιρεία είχε διαμάχη εδώ και χρόνια. Ο 75χρονος ήταν κολλητός και πήγε με τον κ. Σπύρο Καρνέση, το μεγάλο αφεντικό». πρόσθεσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο πριν το μακελειό, είχε προηγηθεί έντονη λογομαχία του δράστη. Μεταξύ άλλων θα εξεταστεί αν η ενδοοικογενειακή κόντρα η οποία φέρεται να είχε ξεσπάσει μεταξύ των αδερφών της εφοπλιστικής οικογένειας είχε επηρεάσει ή όχι τον επιστάτη.

Μάλιστα αναζήτησε και την αδερφή της ιδιοκτήτριας η οποία κατά τύχη είχε βγεί για εξωτερικές δουλειές και σώθηκε. Χθες η γυναίκα ήταν σε κατάσταση σοκ και δεν μπορούσε να πει οτιδήποτε. Η κατάθεση της θα κατοχυρώσει, όπως αναμένεται, τα κίνητρα του δράστη ο οποίος φέρεται ότι μόλις αντιλήφθηκε ότι πρόκειται να γίνει επέμβαση των ΕΚΑΜ πήγε στο υπόγειο και με την καραμπίνα έδωσε τέλος στη ζωή του.

Φωτογραφία-ντοκουμέντο δόθηκε στη δημοσιότητα από την καραμπίνα που χρησιμοποίησε το πρωί της Δευτέρας στη Γλυφάδα ο 76χρονος Αιγύπτιος για να σκοτώσει την εφοπλίστρια Μαρία Καρνέση, τον CEO της ναυτιλιακής στη Γλυφάδα, Αντώνη Βλασσάκη και τον καπετάνιο Ηλία Κουκουλάρη. Δίπλα στη καραμπίνα εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένος,

Τριπλό φονικό στη Γλυφάδα: Κομβική η μαρτυρία περί ξεκαθαρίσματος – Αναμένεται η κατάθεση της αδερφής της 80χρονης που σκοτώθηκε

Η οικογένεια είχε παραχωρήσει στον 76χρονο δράστη διαμέρισμα σε πολυκατοικία της Γλυφάδας, η οποία απέχει 5 λεπτά από τη ναυτιλιακή εταιρεία. Με τη απόλυσή του είχε ενημερωθεί ότι θα έπρεπε να αποχωρήσει και από το συγκεκριμένο διαμέρισμα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 75χρονος προσπάθησε να μιλήσει με την 80χρονη εφοπλίστρια Μαρία Καρνέση η οποία δεν τον δέχτηκε. Ο ναυτιλιακός οικονομολόγος Γιώργος Ξηραδάκης, μιλώντας στο Ertnews (εκπομπή «Συνδέσεις» αναφέρθηκε στο «καταδικαστέο κομμάτι» της υπόθεσης: «Η Μαρία πήγε και του είπε ότι πρέπει να φύγει από το σπίτι κι αυτό είναι το κομμάτι, το οποίο βεβαίως όλοι το καταδικάζουμε. Δεν πρέπει κανείς να παίρνει τον νόμο στα χέρια του, αλλά έγινε κάτι βαθύτερο. Στον Πειραιά έχουμε σοκαριστεί, αλλά δεν το θεωρούμε το κίνητρο εργατικό, ότι η απόλυσή του 75χρονου όπλισε το χέρι του».

Το χρονικό

Ο 76χρονος αλλοδαπός, με το ασημί Nissan, άνοιξε στις 10 το πρωί της Δευτέρας την είσοδο της ναυτιλιακής εταιρείας με την μαγνητική κάρτα που διέθετε και κατευθύνεται στο υπόγειο πάρκινγκ του κτηρίου στη συμβολή των οδών Φλέμινγκ και Αρτεμισίου. Βάζει την καραμπίνα σε μια σακούλα και ανεβαίνει στο ισόγειο. Εκεί, έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με έναν εργαζόμενο που γνώριζε πως είχε απολυθεί πριν μια εβδομάδα, και τον ρωτάει τι ήρθε να κάνει. Με κυνισμό του απαντά: «Ήρθα να ξεκαθαρίσω τα πράγματα».

Ύστερα, σπάει την πόρτα της ιδιοκτήτριας με κλωτσιά, την πυροβολεί και την τραυματίζει στην πλάτη. Αυτή βγαίνει τραυματισμένη να αναζητήσει βοήθεια στα διπλανά γραφεία του γαμπρού της και του πρώην καπετάνιου. Τότε, ο 76χρονος την εκτελεί στο κεφάλι. Να τον αφοπλίσει σπεύδει ο πρώην καπετάνιος, καταφέρνει να φέρει αντίσταση κρατώντας την καραμπίνα του και ο δράστης βγάζει περίστροφο από την τσέπη, πυροβολεί αυτόν και τελευταίο τον γαμπρό της ιδιοκτήτριας. Έπειτα, ανεβαίνει στον 2ο όροφο αναζητώντας μάλλον την αδερφή της ιδιοκτήτριας ή κάποιον άλλον. Ακούνε τη φασαρία και κλειδώνονται στο μπάνιο οι δύο εργαζόμενες, η μία εκ των οποίων είναι στέλεχος της ναυτιλιακής εταιρείς. Τότε, εισβάλουν τα ΕΚΑΜ.

Ναυτιλιακός αναλυτής: Έγινε κάτι βαθύτερο, δεν ήταν η απόλυση που όπλισε τον 75χρονο

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ