Καρδίτσα: Ενημερωτική εκδήλωση για το μεταλυκειακό έτος -Τάξη μαθητείας των ΕΠΑ.Λ

by admin
0 views

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου ΕΠΑ.Λ. Καρδίτσας, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση ενημέρωσης για το Μεταλυκειακό  Έτος – Τάξη Μαθητείας των ΕΠΑ.Λ. της ΠΕ Καρδίτσας.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας, κ. Κουτσιούμπα , η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Τσαντίκου και η υπεύθυνη του Χειρουργικού Τομέα κ. Κοντονικόλα

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Διευθυντής της ΔΔΕ Καρδίτσας, κ. Ζαχαρής και η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας, ενώ παρευρέθηκαν οι διευθυντές/ντριες των συστεγαζόμενων δομών επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης κ. Γιαννακού , κ. Μαγγίνα, κ. Νικολακάκος , κ. Βλάχου και κ. Μπαλωμένος,  επόπτες – εκπαιδευτικοί που υλοποιούν το Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας και πολλοί μαθητευόμενοι.

Καρδίτσα: Ενημερωτική εκδήλωση για το μεταλυκειακό έτος -Τάξη μαθητείας των ΕΠΑ.Λ

Η κ. Παναγιώτου , υπεύθυνη για τον θεσμό του Μεταλυκειακού Έτους – Τάξη Μαθητείας των ΕΠΑ.Λ. στη ΔΔΕ Καρδίτσας, παρουσίασε τις ειδικότητες για τις οποίες λειτουργούν τμήματα μαθητείας στην Η΄ φάση λειτουργίας του θεσμού (έτος 2023-2024) και ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους σχετικά με τις  διαθέσιμες θέσεις μαθητείας και τις προτεινόμενες ειδικότητες της επόμενης φάσης λειτουργίας του θεσμού (Θ΄ Φάση, έτος 2024-2025).

Η κ. Μήτσιου Ε, Τομεάρχης του Τομέα Υγείας Πρόνοιας-Ευεξίας, περιέγραψε αναλυτικά τη συνεργασία με τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας στο πλαίσιο του προγράμματος της Μαθητείας και τη συμβολή του στην επιτυχία του θεσμού και στην ενίσχυση της επαγγελματικής εκπαίδευσης στην περιοχή μας.

Ακολούθησε ξενάγηση των παρευρισκόμενων στα εργαστήρια του 1ου ΕΚ Καρδίτσας (Νοσηλευτικής, Ιατρικών Βιολογικών Εργαστηρίων, Εγκαταστάσεων Ψύξης, Κλιματισμού και Αερισμού και Εσωτερικών Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων και Αυτοματισμού)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ