Στ. Κασσελάκης: Οι μάσκες έπεσαν δεν πάμε σε εκλογές

by admin
2 views

«Παιδιά αρκετά, έπεσαν οι μάσκες. Δεν πάμε σε εκλογές, πάμε μπροστά» τόνισε πριν από λίγο ο Στέφανος Κασσελάκης. Όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Γεωργία Λουτσοπούλου, έληξε το θέμα για την εκλογή προέδρου καθώς όπως είπε, «κέρδισε» ο Σωκράτης Φάμελλος και επικράτησε η πρότασή του να μην γίνουν εκλογές νέου προέδρου ώστε να μην υπάρξει βαθύτερη εσωστρέφεια στο κόμμα. Η πρόταση εγκρίθηκε δια ανατάσεως της χειρός.

Προηγήθηκε κόντρα του Στέφανου Κασσαλάκη με την Όλγα Γεροβασίλη.

Να ανακαλέσει την πρόκλησή του προκειμένου να σταματήσει η διαδικασία εκλογής προέδρου ζήτησε από τον Στέφανο Κασσελάκη η Όλγα Γεροβαασίλη.

«Αγαπητέ Στέφανε, στην εναρκτήρια ομιλία σου είπες ‘βρείτε μου αντίπαλο και πάμε’. Εάν το ανακαλέσεις σταματάμε εδώ. Αλλιώς εγώ δεν θα παραβιάσω ποτέ το καταστατικό του κόμματος. Περιμένω», είπε η Όλγα Γεροβασίλη μιλώντας στο συνέδριο.

«Στην αριστερά λευκές επιταγές δεν υπάρχουν. Όποιος νόμιζε ότι μπορεί να το έχει αυτό, κάτι δεν καταλαβαίνει. Αγαπητέ Στέφανε, εγώ σήκωσα το γάντι που πέταξες, εσύ το πέταξες», πρόσθεσε. Εν συνεχεία, σχολίασε: «Τώρα αν θες εκλογές σε 10 μέρες αντιλαμβάνεσαι τι έχεις πει, ε καν’ τις μόνος σου να δεις τι θα πάρεις. Μένω σε αυτό που είπα».

«Όλγα αν αποσύρεις την υποψηφιότητά σου δεν έχω ανάγκη να πάω σε εκλογές» απάντησε από την πλευρά του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Το Συνέδριο είναι κυρίαρχο όργανο, δεν έβαλα εγώ την πρόταση για εκλογές είπε ακόμα η κ. Γεροβασίλη «σε δέκα μέρες, χωρίς διασφαλίσεις και εγγυήσεις, είναι αστείο να ζητάς εκλογές. Γι’ αυτό είπα, αν θες κάνε μόνος σου εκλογές».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ