Πρέπελιτς: «Όλοι μιλάνε για τον Λούκα, αλλά… φτύνουν αυτούς που στηρίζουν την εθνική»

by admin
3 views

 

Η Σλοβενία χωρίς το μεγάλο της αστέρι, τον Λούκα Ντόνσιτς, εκκίνησε εξαιρετικά τις υποχρεώσεις της για τα παράθυρα.

Επικράτησε της Ουκρανίας και του Ισραήλ, κάνοντας το δύο στα δύο, αλλά ο Κλέμεν Πρέπελιτς έδωσε μια άλλη διάσταση στο πως αντιμετωπίζονται οι παίκτες που μετείχαν σ’ αυτά.

«Πάντα τονίζεται ποιοι δεν είναι εδώ και γιατί δεν είναι εδώ. Ξανά και ξανά μόνο Λούκα, Λούκα… Όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρουμε στο κορυφαίο επίπεδο χωρίς τον Ντόντσιτς. Θα κάνω μια εξαίρεση, αλλά παρατηρώ και λαμβάνω πληροφορίες ότι πάντα φτύνουν αυτά τα παιδιά που έρχονται πάντα στην εθνική ομάδα.

Χωρίς αυτά τα παιδιά, η Σλοβενία δεν θα είχε δει τον Ντόνσιτς σε μεγάλες διοργανώσεις με τη φανέλα της. Αυτοί οι 11 ή 12 τύποι που είναι πάντα εδώ ίσως αξίζουν λίγο περισσότερο σεβασμό από το κοινό μας. Πάντα λέω ότι οι θαυμαστές μας είναι οι καλύτεροι στον κόσμο. Αλλά απλά έχω βαρεθεί να φτύνουν μερικούς τύπους ξανά και ξανά. Ειλικρινά, πολλοί σκέφτονται ότι δεν πρέπει να έρθουν ξανά στην εθνική ομάδα. Όλοι είναι σημαντικοί για αυτά που συμβαίνουν στο σλοβενικό μπάσκετ», είπε ο έμπειρος γκαρντ, θέλοντας να υπερασπιστεί τους συμπαίκτες του και ταυτόχρονα αναγνωρίζοντας την κλάση του Ντόνσιτς.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ