Ο Άρης σόκαρε τον Παναθηναϊκό και το πρωτάθλημα απομακρύνεται (highlights)

by admin
0 views

Με “καλησπέρα” στο “Απόστολος Νικολαΐδης” ο Άρης βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα μετά από κεφαλιά του Ζαμόρα ανοίγοντας πολύ νωρίς στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό. Η συνέχεια δεν ήταν αντίστοιχη, καθώς οι φιλοξενούμενοι έμειναν πίσω στα “καρέ” τους με αποτέλεσμα να αμύνονται στο δικό τους μισό. Ο ρυθμός ήταν αρκετά αυξημένος, με την ομάδα του Άκη Μάντζιου να πιέζει τους “πράσινους” έχοντας μια ακόμα μεγάλη στιγμή, με τον Ντραγκόφσκι να κάνει τεράστιο λάθος με το Ζαμόρα να το εκμεταλλεύεται πλασάροντας στην κενή εστία, αλλά με τον Ούγκο να αποτρέπει το 2-0 από τον Κοσταρικανό. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να χτίσει το παιχνίδι του μέσω των Μπακασέτα και Βιλένα, τροφοδοτώντας τον Ιωαννίδη με σκοπό να διασπάσει την άμυνα του Άρη, με τους “κίτρινους” να έχουν καλές τοποθετήσεις σε κάθε απόπειρα του “τριφυλλιού” για να απειλήσει. Το ημίχρονο έφτασε με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 1-0 υπέρ του Άρη να είναι αυτό που έχει αλλάξει τις ισορροπίες.

Ο Άρης σόκαρε τον Παναθηναϊκό και το πρωτάθλημα απομακρύνεται (highlights)
(INTIME)

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Φατίχ Τερίμ πέρασε τους Σπόραρ και Μαντσίνι, φορτώνοντας την περιοχή του Κουέστα με σκοπό να ισοφαρίσει. Η πρώτη μεγάλη στιγμή στο δεύτερο μέρος ανήκει στον Άρη με το δοκάρι του Ζαμόρα, ο οποίος ήταν αυτός που είχε όλες τις μεγάλες στιγμές των “κίτρινων” σε όλο το ματς. Ο Τούρκος τεχνικός βλέποντας τους φιλοξενούμενους να οπισθοχωρούν, πέρασε και τον Γερεμέγιεφ στην αναμέτρηση στην θέση του Βιλένα παίζοντας με τρεις φορ για να ισοφαρίσει το σκορ. Το σουτ του Μπακασέτα στο 69ο λεπτό βρήκε τον Κουέστα σε ετοιμότητα κρατώντας το 1-0 για την ομάδα του. Ο Παναθηναϊκός είχε κακή κυκλοφορία στο δεύτερο μέρος, με τον Άρη να προσπαθεί να χτυπήσει στην αντεπίθεση για να διπλασιάσει τα τέρματα του, μετά και την αλλαγή του Ούγκο από τον Βαγιαννίδη, με τους γηπεδούχους να μην έχουν στόπερ στο γήπεδο μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι έκαναν εξαιρετικό ανασταλτικό παιχνίδι τους, κρατώντας το 1-0 μέχρι το τέλος και έτσι ο Παναθηναϊκός έχασε πολύτιμη ευκαιρία για να μειώσει την διαφορά από την πρώτη ΑΕΚ, που λίγο νωρίτερα είχε ηττηθεί από τον ΠΑΟΚ με 3-2.


ΓΚΟΛ: 2′ Ζαμόρα
Κίτρινες: 47′ Ζουλ, 52′ Φαμπιάνο, 57′ Μπράμπετς, 63′ Αράο, 73′ Ντουκουρέ, 76′ Μαντσίνι

Παναθηναϊκός (Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Αράο, Ούγκο (Βαγιαννίδης 79′), Μλαντένοβιτς, Τσέριν (Τζούριστιτς 79′), Βιλένα, Μπακασέτας, Λημνιός (Μαντσίνι 46′), Βέρμπιτς (Σπόραρ 46′), Ιωαννίδης

Άρης (Μάνζτιος)Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ζουλ (Ντουκουρέ 73′), Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ (Φετφατζίδης 73′), Σαβέριο (Τζούρασεκ 59′ ), Γκαρθία (Ρόουζ 59′), Ζαμόρα (Μορόν 66′)

Κυριακή 28 Απριλίου

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 3-2
Παναθηναϊκός – Άρης 0-1

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία της Super League πατώντας ΕΔΩ.//ΓΡ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ