Παπανικολάου: «Δεν υπάρχει άλλη σκέψη στο μυαλό μας, είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε τη νίκη»

by admin
1 views

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε μερικές ώρες πριν την αναχώρηση της ομάδας του για την Βαρκελώνη, τονίζοντας πως όλοι είναι έτοιμοι για να πάρουν την νίκη.

Οι δηλώσεις του Κώστα Παπανικολάου:

Για το αν πιστεύει ότι η ομάδα του έχει καλές πιθανότητες πρόκρισης: «Δεν υπάρχει άλλη σκέψη στο μυαλό μας. Είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε τη νίκη. Σαφώς η Μπαρτσελόνα έχει το πλεονέκτημα πως παίζει στην έδρα της και θα έχει τον κόσμο της στο πλευρό της. Όμως, είπα και μετά το τελευταίο ματς της σειράς, πως αν εμείς παρουσιαστούμε έτοιμοι πνευματικά και δυναμικοί όπως στο προηγούμενο ματς ή όπως έχουμε κάνει στον β’ γύρο σε πολλές έδρες, έχουμε καλές πιθανότητες να διεκδικήσουμε τη νίκη. Σαφέστατα δεν θα είναι ένας αγώνας όπως τους προηγούμενους. Και οι δύο ομάδες θα παλέψουν σκληρά. Θα είναι κλειστό παιχνίδι και οι λεπτομέρειες θα είναι εκείνες που θα κρίνουν τον νικητή».

Για το αν η Μπαρτσελόνα έχει την πίεση: «Το πλεονέκτημα που έχει η ομάδα που παίζει εντός έδρας πολλές φορές δημιουργεί μια παραπάνω πίεση και ένα πρέπει παραπάνω επειδή παίζεις στο γήπεδό σου. Αυτό, όμως, είναι κάτι που πρέπει να σκεφτεί η Μπαρτσελόνα. Εμείς πρέπει να σκεφτούμε πως θα είμαστε ανταγωνιστικοί, πως θα παρουσιαστούμε έτοιμοι, ώστε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να μεγαλώσουμε τις πιθανότητές μας».//ΓΡ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ