Ένθετο Κόσμος: Στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης στη Νέα Υόρκη πραγματοποιήθηκε το Met Gala 

by admin
1 views

Στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης στη Νέα Υόρκη πραγματοποιήθηκε το Met Gala 

με διασημότητες από όλους τους χώρους του καλλιτεχνικού στερεώματος και όχι μόνο. Το θέμα στο εφετινό Met Gala ήταν ο “Κήπος του Χρόνου” (Garden of Time) και πολλά φορέματα παρέπεμπαν σε κάτι το εξωτικό, με τα περίτεχνα λουλούδια και στοιχεία της φύσης πους ήταν έντονα και εντυπωσιακά.

Οικοδεσπότες της υπέρλαμπρης εκδήλωσης ήταν οι Ζεντάγια, Τζένιφερ Λόπεζ, Κρις Χέμσγουορθ και Bad Bunny.Ανάμεσα στους υψηλούς προσκεκλημένους ξεχώρισαν η Ντέμι Μουρ, η Σακίρα, η Τζίτζι Χαντίντ, η Κιμ Καρντάσιαν, η Κάιλι και Κένταλ Τζένερ, η Νικόλ Κίντμαν, η Πενέλοπε Κρουζ.

Βέβαια υπήρξαν και ηχηρές απουσίες που συζητήθηκαν, όπως αυτή της Τέιλορ Σουίφτ αλλά και παρατράγουδα καθώς κυκλοφόρησαν ψεύτικες φωτογραφίες μέσω τεχνητής νοημοσύνης της Κέιτ Πέρι και της Ριάνα οι οποίες δεν παρεβρέθησαν. 

Δείτε ακόμα στο Ένθετο Κόσμος του ΕΡΤNEWS

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ορκίστηκε επίσημα ως πρόεδρος της Ρωσίας στο Κρεμλίνο, σηματοδοτώντας την έναρξη της πέμπτης θητείας του.

Ακουμπώντας το δεξί του χέρι στο Σύνταγμα της χώρας ο Πούτιν ευχαρίστησε το έθνος για την στήριξή του στον πόλεμο στην Ουκρανία, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί ειδικά και σε όσους συμμετέχουν στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση και πολεμούν για την πατρίδα.

Απευθυνόμενος στη Δύση δήλωσε ότι η Μόσχα δεν αρνείται το διάλογο με τις δυτικές χώρες για συνεργασία με τη Ρωσία και είναι έτοιμη να γίνει ένας ειλικρινής εταίρος με οποιονδήποτε είναι πρόθυμος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ