Ο Όλιβερ Καν είπε ότι η Μπάγερν πρέπει να εξετάσει την μετά-Κέιν εποχή

by admin
0 views

Οι γίγαντες της Bundesliga κατέρριψαν το μεταγραφικό τους ρεκόρ το καλοκαίρι του 2023, όταν απέσπασαν τον παραγωγικό διεθνή Άγγλο Χάρι Κέιν από την Τότεναμ, με τον 30χρονο επιθετικό να καταγράφει 44 γκολ στην πρώτη του σεζόν στο Μόναχο, αλλά απαιτείται και μακροπρόθεσμος σχεδιασμός στις τάξεις των Βαυαρών.

Ήδη τίθενται ερωτήματα για το πόσο καιρό θα παραμείνει ο Κέιν στην “Allianz Arena”, παρά το γεγονός ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2027. Όταν έρθει η μέρα που θα πρέπει να φύγει, τότε θα χρειαστεί ένας άλλος “αποδεδειγμένος”αδίστακτος” σκόρερ.

Ο Όλιβερ Kαν, ο οποίος έχει καλύψει ρόλους τερματοφύλακα και διευθύνοντος συμβούλου στην Μπάγερν, δήλωσε στην “Sport Bild” για τη φιλοδοξία που πρέπει να επιδειχθεί στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους: «Η Μπάγερν μπορεί να φέρει τον Χάρι Κέιν και η Μπάγερν πρέπει να εξετάσει τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Η Μπάγερν μπορεί επίσης να σκεφτεί τον Κιλιάν Εμπαπέ. Αυτή η σκέψη είναι σημαντική επειδή ο σύλλογος έχει επιτύχει αυτό το κύρος. Φυσικά δεν πρόκειται μόνο για τέτοιους παίκτες, αλλά αν θέλεις να παραμείνεις στην κορυφή, χρειάζεσαι αυτούς τους σούπερ σταρ σε συνδυασμό με άλλους χαρακτήρες και νέους παίκτες που μπορούν να ενσωματωθούν από τα νιάτα. Ο συνδυασμός είναι καθοριστικός».

Ο Kαν πρόσθεσε σχετικά με την επίδραση που ασκεί το σημερινό Νο9 του συλλόγου: «Ο Χάρι Κέιν μπορεί σίγουρα να παίξει σε αυτό το επίπεδο για μερικά ακόμη χρόνια. Δεν αποτέλεσε έκπληξη το γεγονός ότι έκανε αυτό το ξεκίνημα. Είναι ένας έμπειρος παίκτης στο κορυφαίο επίπεδο».

Ο Χάαλαντ, ο οποίος έχει περάσει στο παρελθόν από τη Γερμανία και την Μπορούσια Ντόρτμουντ, ανήκει αυτή τη στιγμή στην κάτοχο του τίτλου της Premier League, Μάντσεστερ Σίτι. Ο Εμπαπέ, εν τω μεταξύ, αναμένεται να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν για τη Ρεάλ Μαδρίτης ως ελεύθερος το καλοκαίρι, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να μην είναι ξανά διαθέσιμος για αρκετά χρόνια.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ