Ο Γκριμάου δεν βλέπει φαβορί στη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό

by admin
0 views

Οι δηλώσεις του Ρότζερ Γκριμάου:

«Είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι που έχουμε δώσει φέτος, μαζί με τον τελικό Κυπέλλου. Ελπίζω να είναι μια από τις πιο σπουδαίες νύχτες που έχουμε βιώσει ποτέ σε αυτό το γήπεδο. Δεν υπάρχει φαβορί. Όλη η σειρά ήταν πολύ κλειστή, αλλά εγώ πάντα πιστεύω στην ομάδα μου, θεωρώ πως είναι η καλύτερη και θα είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι» δήλωσε ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα.

«Το ότι παίζουμε στην έδρα μας δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση πως θα νικήσουμε. Παίζοντας στην έδρα σου έχεις μεγαλύτερη ενέργεια κι αυτό σε βοηθά, αλλά θα χρειαστεί να κάνεις πολλά άλλα πράγματα για να κερδίσεις. Θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά και να ακολουθήσουμε κάποια πράγματα που κάναμε καλά στα τρία πρώτα παιχνίδια της σειράς. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μείνουμε πιστοί στον τρόπο παιχνιδιού μας, αν και ο Ολυμπιακός με τον τρόπο που παίζει δεν μας επιτρέπει να παίζουμε πολύ γρήγορα. Ξέρουμε πως ο αντίπαλος είναι μια σκληρή ομάδα, που ξέρει να εκμεταλλεύεται τα πράγματα που δεν κάνουμε εμείς τόσο καλά»

Το πρόγραμμα είναι αυτό που είναι, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Είναι όμως λες και υπάρχει ο νόμος του Μέρφι ή το κάρμα και ενώ είχαμε αγώνα, πήγε και στην παράταση. Τι να κάνουμε…».//ΓΡ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ