Οι άτυχοι των ημιτελικών – www.ertsports.gr

by admin
6 views

 

 

Η πρώτη μέρα του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ ήταν γεμάτη όμορφα χαμόγελα, χρωματιστές εξέδρες και αρκετό θέαμα, όμως υπήρχαν και δύο πρόσωπα που δυστυχώς δεν είχαν ένα καλό βράδυ.

Ο λόγος για τους Ρεϊντέλ Ιερεθουέλο και Νίκο Ζουπάνη, του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού αντίστοιχα. Οι πράσινοι έχασαν στον πρώτο ημιτελικό από τον Μίλωνα με 3-1, ενώ οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με το ίδιο σκορ του ΠΑΟΚ στον δεύτερο. Ωστόσο, το σημαντικότερο πάντα είναι η υγεία των αθλητών.

Ο Κουβανός πασαδόρος του Παναθηναϊκού είχε μία άτσαλη πτώση στις αρχές του πρώτου σετ. Αμέσως έπεσε στο τάραφλεξ και οι εκφράσεις του προσώπου του έμοιαζαν με προάγγελων… άσχημων νέων. Οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” φοβούνται για πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα, μιας και δεν έμοιαζε να γυρίζει ο αστράγαλος του.

Από την άλλη, ο έμπειρος παίκτης των ερυθρόλευκων επίσης έπεσε κάτω στο πρώτο σετ. Το επιτελείο των Πειραιωτών τον βοήθησε να βγει από τον αγωνιστικό χώρο. Το δικό του πρόβλημα δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, όμως στη συνέχεια εμφανίστηκε να παρακολουθεί τον αγώνα. Βέβαια καθόταν σε καροτσάκι, έχοντας δεμένο χαμηλά το αριστερό του πόδι.

Στις επόμενες ώρες αναμένονται τα νεότερα για τους παίκτες των “αιωνίων”, μόλις λίγες ημέρες πριν την έναρξη των μεταξύ τους τελικών στη Volley League.//

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ