Ν. Χαρδαλιάς για έργα στην Πεντέλη: Ξεκινήσαμε πολύ δυναμικά – Οι ασφαλτοστρώσεις έχουν άμεση σχέση με τα ζητήματα οδικής ασφάλειας

by admin
2 views

«Θέλουμε δρόμους οι οποίοι να εξασφαλίζουν όρους ασφαλείας και να μην έχουμε πλέον τόσα ατυχήματα. Προχωράμε πάνω από 58 έργα την επόμενη πενταετία που απαντάνε σε όλα τα ζητήματα» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος βρέθηκε χθες στην Πεντέλη για την ασφαλτόστρωση ενός κεντρικού δρόμου.

«Ξεκινήσαμε δυναμικά το κομμάτι που αφορά τις ασφαλτοστρώσεις. Συγκεκριμένα εδώ στην Πεντέλη ασφαλτοστρώνουμε αυτή τη πολύ σημαντική οδική αρτηρία η οποία εδώ και 25 χρόνια δεν είχε ασφαλτοστρωθεί. Τα ζητήματα των ασφαλτοστρώσεων έχουν άμεση σχέση με τα ζητήματα οδικής ασφάλειας» δήλωσε ο κ. Χαρδαλιάς.

Ν. Χαρδαλιάς για έργα στην Πεντέλη: Ξεκινήσαμε πολύ δυναμικά – Οι ασφαλτοστρώσεις έχουν άμεση σχέση με τα ζητήματα οδικής ασφάλειας

Παρουσία της δημάρχου Πεντέλης, Νατάσσας Κοσμοπούλου ο Περιφερειάρχης Αττικής δήλωσε ότι τα έργα που θα γίνουν αφορούν όχι μόνο στις ασφαλτοστρώσεις, αλλά τις νησίδες, τους κόμβους για να αποφεύγονται τα τροχαία ατυχήματα.

«Ευχαριστώ τις υπηρεσίες της περιφέρειας και ευχαριστώ και την δήμαρχο και αντιπεριφερειάρχη και όλους όσους καθημερινά μοχθούν πρωί βράδυ για να μπορέσουν να φέρουν αποτέλεσμα σε κάθε γειτονιά», πρόσθεσε ενώ από την πλευρά της η δήμαρχος έκανε λόγο για «έργα ουσίας».

Πηγή: EΡΤΝews

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ