Νούλα: «Είμαι έτοιμη να υπερασπιστώ τον τίτλο μου στον μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης»

by admin
1 views

Η Ματίνα Νούλα, με καταγωγή από το Καρπενήσι, μένει μόνιμα τα τελευταία οκτώ χρόνια στην Θεσσαλονίκη, εκεί όπου πήγε για σπουδές στην ψυχολογία, ενώ παράλληλα κάνει πρωταθλητισμό τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια. Αυτός θα είναι ο 4ος μαραθώνιος της καριέρας της, ενώ έχει τρέξει και δυο φορές τον μαραθώνιο της Αθήνας, όπου πέρυσι είχε τερματίσει στην 2η θέση.

Οι δηλώσεις της Ματίνας Νούλας:

Για το αν είναι έτοιμη να υπερασπιστεί τον τίτλο της είπε: «Είμαι έτοιμη και νιώθω πάρα πολύ καλά, γιατί έχει πάει πολύ καλά και η προετοιμασία μου για τον Μαραθώνιο. Θέλω να υπερασπιστώ τον τίτλο μου και να κάνω ένα πολύ καλό χρόνο. Αν γίνει αυτό θα έχω και την ανάλογη θέση».

Είναι ένας αγώνας που περιμένεις πολύ: «Ναι γιατί μου αρέσει πολύ η διαδρομή της Θεσσαλονίκης και μετά από την Αθήνα ανυπομονώ να τρέξω.»

Για το αν θεωρεί πιο εύκολη την διαδρομή της Θεσσαλονίκης απάντησε: «Την θεωρώ αρκετά πιο εύκολη, γιατί η διαδρομή της Αθήνας έχει 20 χιλιόμετρα ανηφόρα, οπότε δεν συγκρίνονται σαν διαδρομές. Κάτι το ξεχωριστό είναι ο κόσμος της Αθήνας και η υποστήριξη του κόσμου.»

Για σύνδεση της με την Θεσσαλονίκη είπε: «Μένω εδώ τα τελευταία χρόνια και έχω τρομερή οικειότητα, γιατί σπουδάζω εδώ. Έχω κάνει μεταπτυχιακό στην αθλητική ψυχολογία.»

Πότε ξεκίνησε το τρέξιμο: «Όταν ήρθα στην Θεσσαλονίκη ξεκίνησα να τρέχω πιο σοβαρά. Με προσέγγισε η ομάδα του Ηρακλή και με έβαλαν κατευθείαν στα βαθιά »

Για τις μεγάλες αποστάσεις και τον Μαραθώνιο: «Μου αρέσουν αρκετά οι μεγάλες αποστάσεις και όταν τελειώσω με τον αγώνα στη Θεσσαλονίκη θα βάλουμε και πιο μικρές αποστάσεις. Αν και θέλω να φτιάξω τον χρόνο μου στην Αθήνα».

Για τις σπουδές της και πως την έχουν βοηθήσει στην αθλητική της ζωή: «Σίγουρα η αθλητική ψυχολογία με βοηθάει να διαχειριστώ τις αρνητικές σκέψεις και να τις βάλω όλες στην άκρη».//ΓΡ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ