Μιτσέλι: «Είμαι χαρούμενος για τα κορίτσια»

by admin
0 views

Ο Ιταλός τεχνικός ήταν εμφανώς ικανοποιημένος από το 3-1 του Ολυμπιακού, αφού πλέον γνωρίζει πως αρκεί μία νίκη στην ομάδα του, για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο Λορέντζο Μιτσέλι, παραδέχτηκε πως χαίρεται σε μεγάλο βαθμό για τα κορίτσια του, αφού το 2-0 τις δίνει ένα μεγάλο αγωνιστικό, αλλά και βαθμολογικό αβαντάζ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιτσέλι:

«Ήταν μια σκληρή μάχη και σήμερα. Ήμασταν περισσότερο συγκεντρωμένοι στις λεπτομέρειες αυτού του αγώνα, σε σύγκριση με τον πρώτο τελικό και πιέσαμε περισσότερο με το σερβίς. Τραβήξαμε μακριά από το φιλέ τον Παναθηναϊκό. Αμυνθήκαμε πολύ καλά, ήμασταν καλοί στην κόντρα μπάλα και κάναμε καλύτερο παιχνίδι από την πλευρά μας. Παίξαμε πολύ καλύτερα. Δείξαμε αυτοπεποίθηση και συγκέντρωση στο γήπεδο. Είμαι χαρούμενος για τα κορίτσια, γιατί αυτό το αποτέλεσμα μας δίνει το πλεονέκτημα του 2-0. Έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε έτσι και το Σάββατο και να διατηρήσουμε τη συγκέντρωση και την αγωνιστική συμπεριφορά μας απέναντι σε μια ομάδα με καλές αθλήτριες, για να δούμε τι θα συμβεί».//ΜΠ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ