Μαρίνα Σάττι στο «Στούντιο 4»: «Στο “Ζάρι” καταλήξαμε ομόφωνα» – Η συγκίνηση on air για την απώλεια του πατέρα της

by admin
0 views

«Είχα υποσχεθεί ότι με το που βγει το τραγούδι θα εξαφανιστώ από το internet», ανέφερε η φετινή μας εκπρόσωπος στη Eurovision 2024 Μαρίνα Σάττι, μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Στούντιο 4» και τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Ενώ πρόσθεσε, ανάμεσα σε άλλα: «Το τραγούδι καλά κάνει και δεν αρέσει σε όλους (…) Ήθελα πολύ να έχει ελληνικό στοιχείο (…) Θα ήθελα το τραγούδι μου να εκφράζει τους νέους».

«Δεν μου αρέσει να “γυαλίζω” τα πράγματα» είπε η ίδια, λέγοντας ότι δεν είπε πότέ «τι είναι η Ελλάδα», τοποθετούμενη στη σχετική συζήτηση που έχει ανοίξει.

Πρόσθεσε δε πως είδε όλες τις προτάσεις που εστάλησαν για τη Eurovision, για την επιλογή του τραγουδιού. «Ετοιμάζουμε το τραγούδι από το Νοέμβριο» είπε ακόμη, ενώ παραδέχτηκε πως «είχε πάρα πολύ άγχος πριν κυκλοφορήσει το τραγούδι».

Η Μαρίνα Σάττι εξομολογήθηκε πως χάρηκε για τις θετικές αντιδράσεις από το εξωτερικό, όταν δημοσιοποιήθηκε το τραγούδι, ενώ είπε πως τις προηγούμενες φορές δεν ένιωθε έτοιμη να συμμετάσχει στη Eurovision.

Ακόμη, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μπορεί στο παρελθόν να μην άντεχα τα θετικά σχόλια».

Δείτε ακόμα | Βίντεο: «Θα βγούμε στην ΕΡΤ;» – Τα story της Μαρίνας Σάττι, που εγκλωβίστηκε στο ασανσέρ της ΕΡΤ πριν από τη συνέντευξη στο «Στούντιο 4»

Αρχικά, η Μαρίνα Σάττι ανέφερε: «Πλέον, η προσπάθεια αυτή δεν είναι δική μου, προσωπική, ατομική. Υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που έχουν συντονιστεί και για να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, κι είναι πάρα πολύ δημιουργικοί.

Έτσι τα πράγματα γίνονται με πάρα πολύ ροή, πάρα πολύ γρήγορα και δεν ξέρω κι εγώ τι έχω βάλει στην καθημερινότητα μου. Τελείως άλλα πράγματα από αυτά που έκανα ως τώρα. Μαθήματα χορού, μαθήματα τραγουδιού, κάθε μέρα, γυμναστική και δεν ασχολούμαι με τίποτα άλλο παρά μόνο με τα καλλιτεχνικά».

Συνέχισε λέγοντας: «Η μαμά μου ας πούμε, όταν δημοσιεύτηκε το τραγούδι τότε στην ΕΡΤ, δεν το είχε ξανακούσει νωρίτερα, μου λέει “ξαφνιάστηκα λίγο, ειδικά στο πρώτο κομμάτι” κι είπα οκ, μετά το επόμενο πρωί βέβαια μου έστελνε μηνύματα…»

Η συγκίνηση για την απώλεια του πατέρα της

Σε μία έμμεση αναφορά στην προ ημερών απώλεια του πατέρα της, η Μαρίνα Σάττι συγκινήθηκε «στον αέρα», ξεσπώντας σε κλάματα.

«Πλέον, δεν έχω κάτι να κρύψω. Στην αρχή έλεγα: μην το μάθουν αυτό. Ό,τι και να συνέβαινε στη ζωή μου… και αυτό που δεν ήθελα να το μάθουν, το έμαθαν», είπε.

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος ζήτησε από το κοντρόλ να πραγματοποιηθεί διάλειμμα για διαφημίσεις, ώστε η ίδια να ηρεμήσει. «Επειδή όλα αυτά πλέον συμβαίνουν μπροστά στον κόσμο και δεν έχω κάτι να κρύψω, αποφάσισα κάποια στιγμή ότι το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να είμαι εντελώς ανοιχτή και να προχωράω μπροστά με αυτό», είπε η Μαρίνα Σάττι πριν από το διάλειμμα.

Το Α’ μέρος της συνέντευξης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ