Λαμία: «Δε θα μιλήσουμε για την ομάδα που έχει πάρει τα περισσότερα πέναλτι»

by admin
5 views

 

Η “κυανόλευκη” ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της Super League και την ισοπαλία απέναντι στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου στάθηκε ισάξια κόντρα στους “πράσινους”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Για ακόμη μια αγωνιστική, η ομάδα μας απέδειξε τη δυναμική της, την δουλειά που γίνεται καθημερινά, την ποιότητά της καθώς και το τσαγανό της. Μέσα στο γήπεδο της Λεωφόρου σταθήκαμε ισάξια απέναντι στον Παναθηναϊκό. Αν και παίζαμε από το 39΄ με 10 παίκτες, προηγηθήκαμε στο σκορ και κατορθώσαμε να φέρουμε το ματς στα ίσα κάνοντας το 2-2 και παραλίγο να γίνει το 2-3 με το απίστευτο τετ α τετ που χάθηκε. Δεν σταθήκαμε λοιπόν απλά όρθιοι στο παιχνίδι, αλλά κοιτάξαμε στα μάτια τον αντίπαλό μας και διεκδικήσαμε αυτό που μας άνηκε. Δικαίως θεωρούμε ότι είμαστε στην 6η θέση της βαθμολογίας και δικαιούμαστε να κοιτάζουμε πλέον μόνο μπροστά και ευρωπαϊκά.

Να σημειωθεί για την ιστορία ότι οι συνολικές καθυστερήσεις που κρατήθηκαν και στα δύο ημίχρονα στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν 16 λεπτά. Όσον αφορά τα κατά φαντασίαν πέναλτι δεν θα μιλήσουμε για την ομάδα που έχει κερδίσει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα τα περισσότερα (10) και έχει πάρει τις λιγότερες κίτρινες κάρτες. Η σιωπή μερικές φορές είναι χρυσός.

Εμείς συνεχίζουμε με τους στόχους και τις αξίες μας, για την πόλη μας και τον κόσμο μας, για ένα καθαρό πρωτάθλημα όπου θα κερδίζει αυτός που είναι καλύτερος και το αξίζει!».

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ