Κ. Μητσοτάκης σε αγρότες: Φθηνότερο ρεύμα για 2+8 χρόνια – Προκαταβολή του ΕΦΚ στα τέλη Μαρτίου

by admin
5 views

Φθηνότερο ρεύμα για όλους τους αγρότες για 10 χρόνια και προκαταβολή του ΕΦΚ, 40 εκατομμύρια ευρώ, στα τέλη του Μαρτίου, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο της σύσκεψης που γίνεται στο Μέγαρο Μαξίμου.

Για το φθηνότερο ρεύμα για τα επόμενα 2+ 8 χρόνια η κυβέρνηση αναφέρει ότι είναι μια πρωτοβουλία ουσίας και ευθύνης καθώς εξασφαλίζει πολύ χαμηλές τιμές στο αγροτικό ρεύμα. Εκτιμάται ότι θα διαμορφώσει την τιμή στιν κιλοβατώρα στα δύο πρώτα χρόνια κάτω από τα δέκα λεπτά για τους αγρότες που συμμετέχουν στα συνεργατικά σχήματα ή είναι συνεπείς και κάτω από 11 λεπτά για όσους έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Αναλυτικά τα μέτρα:

Είμαστε εδώ για να βρούμε λύσεις, πιστεύω ότι μπορούμε να συναντηθούμε σε έναν κοινό τόπο, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στους αγρότες στο Μέγαρο Μαξίμου. Όπως είπε ο πρωθυπουργός πρόθεσή μου είναι να σας ακούσω όλους και «στη συνέχεια να σας παρουσιάσω κάποιες προτάσεις τις οποίες έχουμε επεξεργαστεί για τα ζητήματα τα οποία υποψιαζόμαστε ότι θα μας θίξετε».

«Μπορούμε να συναντηθούμε σε έναν κοινό τόπο που θα λαμβάνει υπόψιν τους δικούς σας προβληματισμούς, αλλά θα συνυπολογίζει ότι τα δημοσιονομικά περιθώρια της χώρας είναι δεδομένα και περιορισμένα και βέβαια αν δείτε κι εσείς τα πράγματα από τη δική μας πλευρά θα αντιληφθείτε, κάτι το οποίο νομίζω το γνωρίζετε γιατί είστε μέσα στην κοινωνία, ότι πολλοι κλάδοι, πολλές κοινωνικές ομάδες πάντα από την κυβέρνηση έχουν αιτήματα και προσδοκίες και κάθε απόφαση της κυβέρνησης πρέπει να βλέπει το όλον και να λαμβάνει υπόψιν τη διάσταση της κοινωνικής δικαιοσύνης» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ