Εξαφάνιση Μαντλίν: ‘Ιχνη DNA ίσως να κρύβει φορτηγό που χρησιμοποιούσε ο βασικός ύποπτος

by admin
0 views

Το λευκό Mercedes Sprinter ου χρησιμοποιούσε από το 2015 ο 47χρονος κύριος ύποπτος για την εξαφάνιση της  Μαντλίν Μακάαν στην Πορτογαλία, εντοπίστηκε στην ανατολική Γερμανία και τέθηκε στο μικροσκόπιο της ομοσπονδιακής αστυνομίας καθώς θεωρείται πιθανό να βρεθούν ίχνη DNΑ από το παιδί που εξαφανίστηκε το 2015.

Είναι το ίδιο φορτηγό που εξετάστηκε από την αστυνομία μεταξύ 2016 και 2020, σχετικά με την άλλη υπόθεση εξαφάνισης της πεντάχρονης Inga Gerhricke -τη «Γερμανίδα Mάντι»- για την οποία θεωρείται ύποπτος ο Κρίστιαν Μπρούκνερ, μεταξύ 2016 και 2020.

Εξαφάνιση Μαντλίν: ‘Ιχνη DNA ίσως να κρύβει φορτηγό που χρησιμοποιούσε ο βασικός ύποπτος

Η υπόθεση παραμένει ανεξιχνίαστη και ο Μπρούκνερ δεν έχει αποκλειστεί ως ύποπτος. 

Ο Μπρούκνερ δικάζεται επί του παρόντος για έναν κατάλογο αδικημάτων στην ακτή Αλγκάρβε της Πορτογαλίας μεταξύ 2000 και 2017, τα οποία δεν σχετίζονται με την εξαφάνιση των παιδιών, ενώ εκτίει ποινή φυλάκισης επτά ετών για τον βιασμό μιας ηλικιωμένης Αμερικανίδας στο Αλγκάρβε το 2005.

Μεταξύ των θυμάτων είναι Ιρλανδή τουριστική πράκτορας Hazel Behan, μια άλλη γυναίκα ηλικίας μεταξύ 70 και 80 ετών και ένα άγνωστο κορίτσι περίπου 14 ετών, καθώς και ένα 10χρονο κορίτσι που λέγεται ότι δέχτηκε επίθεση σε μια παραλία κοντά στο σημείο όπου εξαφανίστηκε η Μαντλίν.

Ο Μπρούκνερ αρνείται όλες τις κατηγορίες εναντίον του.

Ο παιδόφιλος είχε αγοράσει ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στον πρώην ανατολικογερμανικό οικισμό Neuwegersleben, με πηγές να λένε ότι ήταν γνωστός για την αποθήκευση οχημάτων εκεί.

Μια πηγή είπε στην εφημερίδα The Sun ότι το λευκό βαν του 47χρονου ήταν «γνωστό γιατί χρησιμοποιούσε το μεγάλο πίσω τμήμα για να συνδεθεί με γυναίκες».

Πηγή: Daily Mail

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ