Ελληνική Λύση για μη κρατικά πανεπιστήμια: Καταψηφίζουμε το αντισυνταγματικό, αντεθνικό και αντικοινωνικό νομοσχέδιο της ΝΔ

by admin
78 views

Το νομοσχέδιο της ΝΔ για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια δεν γίνεται για να προαχθεί η Ελληνική Παιδεία, αλλά για να εξυπηρετηθεί συγκεκριμένο fund, που «συμπτωματικά» έχει εξαγοράσει τα πάντα τα τελευταία 4 χρόνια, τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

Επισημαίνει δε ότι «η ανεύθυνη και ασύδοτη κυβέρνηση δεν συνειδητοποιεί ότι μαζί με τους φίλους της ολιγάρχες, που επιχειρεί να εξυπηρετήσει με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, ανοίγει κερκόπορτα στην Τουρκία, καθώς η ίδρυση τουρκικού Πανεπιστημίου στην ευαίσθητη περιοχή της Θράκης, εξέλιξη για την οποία έχει προειδοποιήσει η Ελληνική Λύση, είναι προ των πυλών.

Τέλος, η Ν.Δ. αποδεικνύει για άλλη μία φορά πως δεν σέβεται ούτε τις αποφάσεις της δικαιοσύνης, καθώς πριν από λίγους μήνες στο ΣτΕ με απόφαση του, ξεκαθαρίζει ότι η λειτουργία μη κρατικών ΑΕΙ, είναι αντισυνταγματική».

Τέλος, υπογραμμίζει ότι «έχει αποδείξει ότι είναι η μοναδική υπεύθυνη και σοβαρή πολιτική δύναμη, που προτάσσει το εθνικό και κοινωνικό συμφέρον έναντι οποιασδήποτε ιδιοτελούς σκοπιμότητας και ιδεοληψίας. Γι’ αυτό και θα καταψηφίσουμε το αντισυνταγματικό, αντεθνικό και αντικοινωνικό νομοσχέδιο της Ν.Δ.».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ