Εκδήλωση στις Βρυξέλλες για την τραγωδία στα Τέμπη: Κασσελάκης σε συγγενείς θυμάτων «είστε ήρωες» – «Είμαστε η φωνή των νεκρών μας»

by admin
8 views

Εκδήλωση για την τραγωδία των Τεμπών διοργάνωσε η ευρωομάδα της Αριστεράς, με κεντρικούς ομιλητές συγγενείς θυμάτων καθώς και τον ευρωβουλευτή Κώστα Αρβανίτη, ο οποίος και διοργανώνει την εκδήλωση με τίτλο «Τέμπη: Εκτροχιασμός του κράτους δικαίου». Παρευρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Σε δήλωση του μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, αναφερόμενος στους συγγενείς των θυμάτων ο κ. Κασσελάκης είπε « Είναι ήρωες που παλεύουν για τη δημοκρατία στην πατρίδα μας».

Ανταπόκριση – Βρυξέλλες: Ειρήνη Ζαρκαδούλα

Επιπλέον τους διαβεβαίωσε πως «δεν θα σας εγκαταλείψουμε ποτέ» και επανέλαβε αυτό που είπε και τις προηγούμενες ημέρες, ότι σε περίπτωση που εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα υπάρχει προστασία για τους βουλευτές, δεν θα υπάρχει ασυλία, προσθέτοντας πως «αυτό έχει να κάνει με την κοινή λογική»

Στην ομιλία της η Μαρία Καρυστιανού, η οποία έχασε την κόρη της σε ηλικία 19 ετών στο τραγικό δυστύχημα είπε: «ήρθαμε για να μιλήσουμε για την αξία της ζωής, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Είμαστε η φωνή των νεκρών μας . Είναι σαν να ακούτε τη φωνή της κόρης μου».

Στην αρχή της εκδήλωσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης ξεκίνησε την ομιλία του τονίζοντας «Δικαιοσύνη παντού»

Αναφέρθηκε επίσης και στο ψήφισμα για το κράτος δικαίου, λέγοντας ότι «το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου δεν έστειλε ένα μήνυμα στη χώρα, αλλά έστειλε ένα μήνυμα στην κυβέρνηση».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ