Βόλος: Πρωτοβουλίες του Δήμου Αλμυρού για την τουριστική προβολή μέσω Αεροδρομίου

by admin
5 views

Στοχευμένες πρωτοβουλίες και δράσεις αναμένεται να αναλάβει το αμέσως προσεχές διάστημα, η Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Αλμυρού, στην κατεύθυνση της τουριστικής προβολής της περιοχής μέσα και από το Αεροδρόμιο Κεντρικής Ελλάδας (Νέας Αγχιάλου).

Στο πλαίσιο αυτό, αντιπροσωπεία της Επιτροπής είχε συνάντηση χθες, στο Αεροδρόμιο, με τον αερολιμενάρχη κ. Κων/νο Ευσταθίου, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επίσκεψη και σημείωσε πως αυτή αποτελεί μια καλή αρχή συνεργασίας, καθώς έως τώρα δεν είχε επιδειχθεί ανάλογο ενδιαφέρον από την πλευρά του Δήμου Αλμυρού, παρά το γεγονός ότι το Αεροδρόμιο Κεντρικής Ελλάδας ανήκει χωροταξικά στον Δήμο Αλμυρού και εξυπηρετείται από τις Υπηρεσίες του.

Σημείωσε επίσης πως ξεκινά μια ευνοϊκή περίοδος για το Αεροδρόμιο και την ευρύτερη περιοχή, καθώς λόγω των έργων του fly over στη Θεσσαλονίκη και του αναμενόμενου συνωστισμού εκεί, υπάρχει ιδιαίτερα αυξημένο ενδιαφέρον από φορείς και τουριστικά γραφεία πολλών περιοχών για την άφιξη πτήσεων στο Αεροδρόμιο Κεντρικής Ελλάδας.

Από τη μεριά της Επιτροπής τουρισμού του Δήμου Αλμυρού, τονίστηκε ο ιδιαίτερος ρόλος που μπορεί να διαδραματίσει το Αεροδρόμιο ως ένα πολύτιμο εργαλείο που μπορεί να συμβάλλει στον τουρισμό, το εμπόριο και τις συγκοινωνίες της ευρύτερης περιοχής, με την ανάπτυξη της επιβατικής και την πιθανή συνύπαρξή της με την εμπορευματική κίνηση (cargo) που θα προσφέρει νέες θέσεις εργασίας και θα αποτελέσει πυλώνα ανάπτυξης για την οικονομία της περιοχής.

Την αντιπροσωπεία της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Αλμυρού αποτελούσαν οι κ.κ. Κων/νος Πανταζώνας, εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού  και Εμπορίου του Δήμου Αλμυρού, Άννα Σιούτη δημοτική σύμβουλος και τα μέλη της Επιτροπής, πατέρας Γεώργιος Γιαννιός και Δήμος Περπερίδης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ