Βέλγιο: Έρευνες σε κουρδικό μέσο ενημέρωσης στο πλαίσιο υπόθεσης που συνδέεται με την τρομοκρατία

by admin
0 views

Έρευνες πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στις εγκαταστάσεις του κουρδικού καναλιού ειδήσεων ROJ TV στο Denderleeuw (Ανατολική Φλάνδρα), ανακοίνωσε την Τρίτη το συμβούλιο των κουρδικών κοινοτήτων στο Βέλγιο NavBel, σύμφωνα με την ιστοσελίδα SudInfo. Στην ανακοίνωσή της η εισαγγελία αναφέρει ότι στο πλαίσιο ευρωπαϊκής εντολής έρευνας από τη γαλλική δικαιοσύνη, ξεκίνησε έρευνα στην περιοχή Denderleeuw.

Πρόκειται για υπόθεση που παρακολουθεί η ομοσπονδιακή εισαγγελία. Αυτή η έρευνα, με επικεφαλής  ανακριτή από το Charleroi, είχε ως στόχο, κατόπιν αιτήματος της τρίτης χώρας, να βρει πιθανά στοιχεία χρηματοδότησης της τρομοκρατίας. Στην επιχείρηση συμμετείχαν μέλη της ομοσπονδιακής αστυνομίας.

Με δεδομένο ότι το Βέλγιο ενεργεί κατόπιν αιτήματος άλλης χώρας, εναπόκειται στη δικαιοσύνη αυτής της χώρας να αποφασίσει εάν θα παράσχει ή όχι στο κοινό περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την υπόθεση.

Ως εκ τούτου, η ομοσπονδιακή εισαγγελία δεν θα παράσχει προς το παρόν σε καμία περίπτωση, περισσότερες πληροφορίες καταλήγει η ανακοίνωση.

Ανταπόκριση – Βρυξέλλες: Ειρήνη Ζαρκαδούλα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ