Αχ. Μπέος: “Η Εισαγγελέας Υπηρεσίας έδειξε εμπάθεια στο πρόσωπό μου – Παρουσιάστηκα αυτοβούλως”

by admin
4 views

Για «παραποίηση της αλήθειας» έκανε λόγο ο Δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος στην συνέντευξη τύπου σχετικά με όσα γράφτηκαν περί συλλήψεως του, καθώς όπως επανέλαβε, προσήλθε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα, μετά την μήνυση που κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Γαργάλας. Σχολίασε την απόφαση της Εισαγγελέως Υπηρεσίας ως πράξη εμπάθειας στο πρόσωπό του.

Όπως αναφέρει ο ίδιος: «Η εισαγγελέας έδειξε εμπάθεια προς το πρόσωπο μου. Ετοιμάζω Αναφορά, προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και προς την Προϊστάμενη Εισαγγελική Αρχή του Πρωτοδικείου Βόλου, μαζί με το νομικό μου επιτελείο, σε βάρος της Εισαγγελέως Υπηρεσίας που ζήτησε την σύλληψή μου, μετά από μήνυση που κατέθεσε ο Κ. Γαργάλας. Ότι ανέφερα το είπα δημόσια. Λυπάμαι για το κατάντημα της Εισαγγελίας Βόλου και γνωρίζουμε ποιοι είναι από πίσω...». Ο δήμαρχος Βόλου έκανε γνωστή τη θέση του, αναφορικά το μεμονωμένο περιστατικό- όπως το χαρακτήρισε- της επίθεσης του Βασίλη Ζαχείλα εναντίον του Κώστα Γαργάλα, τονίζοντας ότι η πράξη είναι καταδικαστέα.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

“Η πράξη είναι καταδικαστέα. Για τελευταία όμως φορά θα το ξαναπώ είναι καταδικαστέα και τελειώσαμε εδώ και ας έχει προκληθεί ο κ. Ζαχείλας επανειλημμένως μάλιστα από τα συγκεκριμένα άτομα. Είναι είτε θέλουμε είτε όχι ένα μεμονωμένο περιστατικό όπως και άλλα που έχει προκαλέσει στο παρελθόν ο ίδιος άνθρωπος γιατί είναι εκρηκτικός χαρακτήρας. Δεν θα το κρίνω εγώ. Είναι οικογενειάρχης, με μία ωραία οικογένεια. Είναι λοιπόν ένα μεμονωμένο περιστατικό και όχι πολιτικό ζήτημα και λοιπές αηδίες περί ηθικών αυτουργών. Αυτές είναι γελοιότητες και τίποτα άλλο. Το μόνο πολιτικό σημείο που υπάρχει και πρέπει να το δούμε είναι η κατάντια του ΚΚΕ στην περιοχή μας, το οποίο ιστορικά πάντα ήθελε τα μέλη του να είναι αγωνιστές, ήρωες, σύμβολα, ταυτισμένα με το dna του λαού…”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ