Χιλιάδες κόσμου έχει συγκεντρωθεί από το πρωί στο Σύνταγμα με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από την τραγωδία του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Άνθρωποι κάθε ηλικίας έχουν με πλακάτ διαμαρτυρίας στα χέρια έχουν φτάσει έξω από τη βουλή με την παρουσία των νέων, φοιτητών και μαθητών να είναι έντονη. Πλήθος κόσμου έχει κατακλύσει τους γύρω δρόμους, για να τιμήσει τη μνήμη των 57 νεκρών με τις εικόνες να αποτυπώνουν τον ειρηνικό τρόπο διαμαρτυρίας.





Συνδικάτα, ομοσπονδίες, σύλλογοι, ενώσεις, φορείς, οργανώσεις και κινήσεις πολιτών έχουν κηρύξει 24ωρη απεργία, στην μνήμη των θυμάτων με αίτημα να μην υπάρξει καμιά συγκάλυψη και να αποδοθεί δικαιοσύνη.


Aνάμεσα στο πλήθος των διαδηλωτών είναι και η Μάγδα Φύσσα, μητέρα του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσσα η οποία διακρίθηκε να σηκώνει στον αέρα σφιχτά τη γροθιά της.


Ένα τεράστιο πανό με σύνθημα «Δεν μπορώ να αναπνεύσω» αναρτήθηκε από τους διαδηλωτές μπροστά στο κτήριο της Βουλής.


Πολίτες κάθε ηλικίας ενώνουν τη φωνή τους στο κάλεσμα για Δικαιοσύνη και θέλοντας να τιμήσουν τη μνήμη των θυμάτων της πιο πολύνεκρης σιδηροδρομικής τραγωδίας.




Από τα πιο συγκινητικά μηνύματα αποτυπώθηκε σε ένα πλακάτ που έγραφε: «Όταν θα φτάσεις πάρε με, ξύπνια θα περιμένω… Μάνα συγγνώμη δεν θα ‘ρθω πήρα το λάθος τραίνο».


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος