Ολοσχερώς καταστράφηκε από φωτιά μονοκατοικία ηλικιωμένου στη Μεσολακκιά του Δήμου Αμφίπολης Σερρών. Η φωτιά ξέσπασε από τη ξυλόσομπα και γρήγορα επεκτάθηκε στην καλαμωτή της οροφή της κατοικίας.
Ο ηλικιωμένος προσπάθησε να τη σβήσει μόνος, δύο νεαροί όμως κατάφεραν να τον βγάλουν έξω λίγο πριν την κατάρρευση της οροφής.
Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με 4 οχήματα, δύο από το κλιμάκιο Ροδολίβους, ένα από το κλιμάκιο Νέας Ζίχνης κι ένα από Π.Υ Σερρών.
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook Ακολούθησε μας στο Twitter Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: – Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.grστο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος