Σεισμός 4,8 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 4:19 τα ξημερώματα της Δευτέρας (22/9) στοΆγιο Όρος. Ο σεισμός έγινε αισθητός και στις γύρω περιοχές όπως στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,8 Ρίχτερ, το επίκεντρό του εντοπίζεται στα 11 χιλιόμετρα δυτικά, βορειοδυτικά των Καρυών Αγίου Όρους και το εστιακό βάθος στα 11,8 χιλιόμετρα.
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook Ακολούθησε μας στο Twitter Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: – Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.grστο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος