Μεγάλη ανταπόκριση και συγκίνηση στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Κολέτσου. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

by admin
11 views

Γέμισε κόσμο και συναισθήματα προχθές Δευτέρα 7 Απριλίου, η αίθουσα του Roof Garden του ξενοδοχείου «Κυψέλη», όπου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Μη φοβάσαι να ξαναρχίσεις», του Γιάννη Κολέτσου, που είδε τη ζωή του να ανατρέπεται μέσα σε μία νύχτα, όταν πριν από 6 χρόνια, έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού. Εκείνος όμως παρά τις τεράστιες δυσκολίες, κατάφερε να σταθεί όρθιος και τώρα γίνεται παράδειγμα και εμπνέει.

Η παρουσίαση κύλησε γεμάτη με έντονα συναισθήματα και απόδειξη γι αυτό ήταν τα δάκρυα ευγνωμοσύνης από τον συγγραφέα και θαυμασμού από τους ανθρώπους που πλαισίωσαν και βρέθηκαν στην εκδήλωση.

Δείτε βίντεο από τη παρουσίαση

Ανάμεσα στους βασικούς ομιλητές κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ήταν και η συγγραφέας – αρθρογράφος και ιδρυτικό στέλεχος της Πανελλήνιας Φιλανθρωπικής Δράσης “Θαύμα”, Κική Γιαμουρίδου που λίγες ώρες πριν την εκδήλωση, μίλησε στην Έννη Λεβέντη και την εκπομπή Ennitime is a good time του Sport fm 89,5

Ακούστε την συνέντευξη


 

Πρόκειται για ένα βιβλίο που ξεκίνησε σε μορφή ημερολογίου που κρατούσε ο ίδιος και έγραφε σχετικά με τη θεραπεία του, για να γίνει ένα βιβλίο, με πάρα πολύ δυνατές σκηνές και περιγραφές, ωφέλιμο και συγκινητικό, είπε μεταξύ άλλων, η κα Γιαμουρίδου. Το πλέον συγκλονιστικό είναι πως ο Γιάννης Κολέτσος λέει πως “τελικά ωφελήθηκε από αυτή την φοβερή περιπέτεια του, επειδή αποκόμισε πολλά θετικά και στο βιβλίο αναλύει τι πήρε απ αυτή τη περιπέτεια”

Με τα λεγόμενα του, ο Γιάννης Κολέτσος συγκίνησε όλους τους παρευρισκόμενους. “Δε ξεκινάς από την αρχή, ξεκινάς από εκεί που σταμάτησες” επιμένει να λέει ο ίδιος, περνώντας ένα εύγλωττο μήνυμα σε όλους.
Ολοι έχουμε τη δύναμη μέσα μας, αλλά για να ξυπνήσει θέλουμε βοήθεια από τρίτους. Εγώ αυτή τη βοήθεια την έχω λάβει άπειρα, οπότε δεν μπορώ να σταματήσω κιόλας, την επιστρέφω μέσα από τις πράξεις μου», είπε χαρακτηριστικά.
Η παρουσίαση έγινε με τη στήριξη της Παννελλήνιας Φιλανθρωπικής Δράσης “Θαύμα”
Μέρος των εσόδων του βιβλίου θα δοθεί για φιλανθρωπικό σκοπό με απόφαση του Γιάννη Κολετσου προκειμένου να δώσει αγάπη σε κάποιο παιδί που τη χρειάζεται για να αρχίσει ξανά!

Δείτε βίντεο:

Ο Γιάννης Κολέτσος φιλοξενήθηκε, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του, στην εκπομπή Ennitime is a good time

Διαβάστε το σχετικό άρθρο εδώ :

https://www.synmag.gr/mi-fovasai-na-xanarchiseis-o-giannis/

Δείτε βίντεο από τη παρουσίαση

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ