Ισόπαλες Αταλάντα και Μίλαν – www.ertsports.gr

by admin
8 views

Το τελικό 1-1 έφερε την ομάδα του Μαξ Αλέγκρι στο -3 από την πρωτοπόρο, Νάπολι, η οποία νωρίτερα πέρασε πολύ δύσκολα το εμπόδιο της Λέτσε στο «Βία ντελ Μάρε» (1-0) και, πλέον, περιμένει το αυριανό αποτέλεσμα της Ρόμα με την Πάρμα, προκειμένου να μάθει ποια θα είναι η διαφορά που θα την χωρίζει από την προσεχή της αντίπαλο.

Στην κορυφή της Serie A θα παραμείνει η Νάπολι, άσχετα με τον τι θα κάνουν οι «Ρωμαίοι», που αν κερδίσουν τους «παρμέντσι» θα «πιάσουν» στο «ρετιρέ» τους «παρτενοπέι».

Η Μίλαν προηγήθηκε απόψε με τον Ρίτσι, πολύ νωρίς στο ματς, αλλά πριν κλείσει το ημίχρονο ο Λούκμαν ισοφάρισε για την ομάδα του Μπέργκαμο, που προσπάθησε στο φινάλε να «κλέψει» το παιχνίδι, αλλά ο Μενιάν έκανε μεγάλη επέμβαση στο σουτ του Τζαπακόστα λίγο πριν το 90′.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Serie A:

Τρίτη 28 Οκτωβρίου

Λέτσε-Νάπολι 0-1
Αταλάντα-Μίλαν 1-1

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου

19:30 Κόμο-Βερόνα
19:30 Γιουβέντους-Ουντινέζε
19:30 Ρόμα-Πάρμα
21:45 Μπολόνια-Τορίνο
21:45 Τζένοα-Κρεμονέζε
21:45 Ίντερ-Φιορεντίνα

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου

19:30 Κάλιαρι-Σασουόλο
21:45 Πίζα-Λάτσιο

Επιμέλεια: Νίκος Καραγιάννης

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ