Το βράδυ της Δευτέρας η Μίλαν κατέκτησε με το Σούπερ Καπ Ιταλίας επικρατώντας με 3-2 της Ίντερ κάνοντας ολική ανατροπή σε ένα συναρπαστικό τελικό. Μετά το τέλος της αναμέτρησης και τους ξέφρενους πανηγυρισμούς, ο άλλοτε θρύλος των “ροσονέρι” Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς μπήκε στα αποδυτήρια της ομάδας και έδωσε τα εύσημα σε παίκτες και προπονητικό επιτελείο με μία ηγετική ομιλία. Συγκεκριμένα, ο Σουηδός τόνισε πως για να μείνει κάποιος στην ιστορία της ομάδας οφείλει να κερδίζει αυτά τα τρόπαια, ενώ χαρακτήρισε την συγκεκριμένη κατάκτηση ως αντίδραση.
Αναλυτικά όσα είπε ο Ιμπραΐμοβιτς:
«Πετύχαμε έναν από τους στόχους μας. Αυτό που ψάχναμε ήταν μία αντίδραση και αυτό το τρόπαιο ήταν η αντίδρασή μας. Πριν μιλήσω θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον μίστερ και στο επιτελείο του , μέσα σε λίγες ημέρες κάνατε σπουδαία δουλειά. Καλά που είχες πυρετό Σέτζιο, αλλιώς θα είχες σπάσει κάτι περισσότερο από μία τηλεόραση. Συγχαρητήρια και στους παίκτες μας. Αυτό το τρόπαιο το κατακτήσατε με ιδρώτα, θυσία και θέληση για τη νίκη. Όταν μια ομάδα έχει αυτή την επιθυμία να κερδίσει είναι δύσκολο να την κερδίσεις»
«Όταν αρχίσαμε στο πρωτάθλημα, σας το είπα ότι όλα εξαρτώνται από εμάς, επειδή είναι όλα μέσα στο κεφάλι. Σήμερα το αποδείξατε. Τώρα επιστρέφουμε στην Ιταλία, ας φέρουμε πίσω αυτή τη νοοτροπία για να ανακτήσουμε βαθμούς και να είμαστε εκεί που πρέπει. Έπειτα θέλω να συγχαρώ όλους εκείνους που ήταν μαζί μας με την ομάδα. Το αξίζετε και εσείς, αν και δεν είστε διάσημοι στο γήπεδο, είστε όμως εξίσου σημαντικοί με εκείνους που παίζουν. Παιδιά, αυτή είναι η Μίλαν, παίζουμε για αυτά τα τρόπαια. Όποιος θέλει να μπει στην ιστορία της Μίλαν, οφείλει να κατακτά αυτά τα τρόπαια».//ΓΓ.