Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε σήμερα (14/1) το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο και, συνοδευόμενη από τον Διοικητή του, Ηλία Δαλαΐνα, μετέβη σε μονάδες του, μεταξύ των οποίων και αυτή της Κυστικής Ίνωσης, η οποία είναι η πρώτη του είδους της στην Ελλάδα.
(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Η κυρία Σακελλαροπούλου συνομίλησε με εκπροσώπους από το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, οι οποίοι την ενημέρωσαν για θέματα λειτουργίας του Νοσοκομείου, και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την πολύτιμη προσφορά τους και τον καθημερινό τους αγώνα για τη φροντίδα και περίθαλψη των ασθενών.
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook Ακολούθησε μας στο Twitter Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: – Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.grστο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος