Η Λόρα Γουίρ νέα διευθύνουσα σύμβουλος του Βρετανικού Συμβουλίου Μόδας

by admin
3 views

Το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας (BFC), το οποίο προωθεί τη βρετανική μόδα διεθνώς και διοργανώνει την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, όρισε την εκτελεστική διευθύντρια δημιουργικού του Selfridges, Λόρα Γουίρ, ως νέα διευθύνουσα σύμβουλό του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του BFC, η Λόρα Γουίρ θα ενταχθεί στον οργανισμό στις 28 Απριλίου, αντικαθιστώντας την απερχόμενη διευθύνουσα σύμβουλο Κάρολαϊν Ρας, η οποία ηγείται του οργανισμού τα τελευταία 15 χρόνια και ανακοίνωσε την πρόθεσή της να αποχωρήσει τον Σεπτέμβριο.

Ο Ντέιβιντ Πέμσελ πρόεδρος του BFC δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον διορισμό της Λόρα Γουίρ ως νέας διευθύνουσας συμβούλου του BFC. Η Λόρα έχει εργαστεί δίπλα σε καθιερωμένους και ανερχόμενους σχεδιαστές, δημιουργικά ταλέντα, ηγέτες του κλάδου και τον Τύπο σε όλη τη διάρκεια της καριέρας της τις τελευταίες δύο δεκαετίες».

Τόνισε ακόμη ότι η εμπειρία της δίνει κατανόηση της πολυπλοκότητας του οικοσυστήματος της βιομηχανίας της μόδας και τη στρατηγική προνοητικότητα για να μπορέσει να καθοδηγήσει θετικούς μετασχηματισμούς και πρωτοβουλίες για να ηγηθεί στο επόμενο κεφάλαιο του BFC τόσο σε εγχώριο όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, με την υποστήριξη μιας λαμπρής ομάδας.

Η Κάρολαϊν Ρας θα αποχωρήσει από το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας τον Ιούνιο, κλείνοντας το οικονομικό έτος 2024/25 και δίνοντας «επαρκή χρόνο» για παράδοση των καθηκόντων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ