“F1”: Τα παρασκήνια της υπερπαραγωγής με τον Μπραντ Πιτ

by admin
3 views

Η Warner Bros. παρουσίασε ένα συναρπαστικό αφιέρωμα από τα παρασκήνια διάρκειας 3 λεπτών για το πολυαναμενόμενο “F1”. Πρόκειται για τη φιλόδοξη παραγωγή της Apple Original Films που φέρεται να έχει ξεπεράσει σε προϋπολογισμό τα 300 εκατομμύρια δολάρια.

Πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Όσκαρ Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) ο οποίος ενσαρκώνει τον Sony Hayes, έναν πρώην οδηγό της Formula 1 που επιστρέφει στην ενεργό δράση για να καθοδηγήσει το ανερχόμενο ταλέντο Joshua Pearce, τον οποίο υποδύεται ο Βρετανο-Νιγηριανός ηθοποιός Ντάμσον Ίντρις (Damson Idris). Συμπρωταγωνιστεί ο Χαβιέ Μπαρδέμ (Javier Bardem) και μαζί τους οι Κέρι Κόντον (Kerry Condon), Τομπάιας Μένζις(Tobias Menzies), Σάρα Νάιλς(Sarah Niles), Κιμ Μπόντνια (Kim Bodnia) και Σάμσον Κάγιο(Samson Kayo).

Το βίντεο περιλαμβάνει εκπληκτικά πλάνα από τα γυρίσματα φέρνοντας την ένταση και τη δράση των αγώνων της F1 καθώς και συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές και τον σκηνοθέτη Τζόζεφ Κοσίνσκι (Joe Kosinski).

Σημειώνεται ότι η ταινία είναι γυρισμένη κατά τη διάρκεια πραγματικών αγωνιστικών Σαββατοκύριακων της Formula 1 με την ομάδα να αγωνίζεται ενάντια στους τιτάνες του αθλήματος.

Ο Κοσίνσκι μετά το “Top Gun: Maverick” ανέλαβε το τιμόνι του έργου σε σενάριο του Έχρεν Κρούγκερ (Ehren Kruger). Επίσης μοιράζεται την παραγωγή μαζί με τον Πιτ και τους Τζέρι Μπρουκχάιμερ(Jerry Bruckheimer), Τσαντ Όμαν(Chad Oman) και Λιούις Χάμιλτον(Lewis Hamilton).

Σύμφωνα με το Dark Horizons, η ταινία “F1” αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους και σε αίθουσες IMAX από τις 25 Ιουνίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ