Το πρωινό του Σαββάτου (21/12) το κέντρο της Αθήνας πλημμύρισε από περισσότερους από χίλιους Άγιους Βασίληδες, στο πλαίσιο της μεγάλης γιορτής τουAthens Santa Run 2025. Η πλατεία Κοτζιά βάφτηκε κόκκινη, καθώς μικροί και μεγάλοι έδωσαν το «παρών» σε μια ξεχωριστή εκδήλωση γεμάτη αθλητισμό, χαμόγελα και αλληλεγγύη.
Λίγο μετά τις 10:00 το πρωί, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, έδωσε το σήμα της εκκίνησης, σηματοδοτώντας την έναρξη της εντυπωσιακής πορείας του πολύχρωμου πλήθους στους δρόμους της πρωτεύουσας.
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook Ακολούθησε μας στο Twitter Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: – Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.grστο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος