Κ. Σκρέκας: Ευχαριστίες στα στελέχη της Πυροσβεστικής και των Δασικών Υπηρεσιών για τις κρίσιμες μάχες που δίνουν

Με  αφορμή τις πρόσφατες μεγάλες δασικές πυρκαγιές, που εκδηλώθηκαν σε διάφορες περιοχές της ελληνικής επικράτειας σε συνθήκες ακραίων κλιματολογικών συνθηκών, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας  ευχαρίστησε τα στελέχη της Πυροσβεστικής και των Δασικών Υπηρεσιών για τις κρίσιμες μάχες που δίνουν καθημερινά.

Στη δημόσια ευχαριστία ο υπουργός εκφράζει το σεβασμό του σε όλους αυτούς που δίνουν αδιάκοπα την μάχη κατα των πυρκαγιών ξεπερνώντας τις όποιες τυπικές διαδικασίες, προτάσσοντας πάνω από όλα την προστασία της ανθρώπινης ζωής, του φυσικού περιβάλλοντος και του δημόσιου συμφέροντος.

Ο κ. Σκρέκας προσθέτει επίσης ότι στις επόμενες ημέρες, που οι μετεωρολογικές συνθήκες αναμένεται να επιδεινωθούν ακόμα περισσότερο, δημιουργώντας ακόμα πιο επικίνδυνες συνθήκες για εκδήλωση δασικών πυρκαγιών, πρέπει όλοι να ανταποκριθούν με το ίδιο αίσθημα ευθύνης και αυταπάρνησης, όπως μέχρι σήμερα έχουν επιδείξει, εντατικοποιώντας ταυτόχρονα τις περιπολίες πρόληψης καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

Περισσότερα Εδω

Related posts

Μητσοτάκης-ΔΕΘ: Η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία

Η κυβέρνηση εξακολουθεί να προηγείται με διψήφια διαφορά στις δημοσκοπήσεις

Κ. Μητσοτάκης – ΔΕΘ: Άγνωστο τι θα γίνει με την πανδημία από το άνοιγμα των σχολείων