Βιβλίο από τον Αλ. Μπουρλά – «Μοιράζομαι την ιστορία δημιουργίας του εμβολίου με τον κόσμο»

Μια αποκαλυπτική αφήγηση για το πώς η Pfizer κατάφερε να δημιουργήσει το πρώτο εμβόλιο κατά της Covid-19 δια στόματος του CEO της, Αλμπερτ Μπουρλά, παρουσιάζει το βιβλίο που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου του 2021, έναν χρόνο από τη χορήγηση της πρώτης δόσης του εμβολίου. Όπως ενημερώνει ο εκδοτικός οίκος Ψυχογιός, η ελληνική έκδοση θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα με την έκδοση του βιβλίου στην αγγλόφωνη αγορά.

Ο τίτλος του βιβλίου είναι Moonshot και είναι δανεισμένος από το όνομα που είχε δώσει ο πρόεδρος Κένεντι στο πρόγραμμα κατάκτησης της Σελήνης ενώ ο υπότιτλός του είναι Μέσα στον 9μηνο αγώνα της Pfizer για να κάνει το αδύνατο δυνατό .

«Μοιράζομαι την ιστορία δημιουργίας του εμβολίου με τον κόσμο -τις προκλήσεις που αντιμετωπίσαμε, όσα διδαχτήκαμε στην πορεία και τις αξίες που μας επέτρεψαν να φτάσουμε σε αυτή την επιτυχία- με την ελπίδα ότι μπορεί να εμπνεύσει και να σας βοηθήσει στην πραγματοποίηση του υψηλότερου στόχου σας, όποιος κι αν είναι αυτός» αναφέρει χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Pfizer.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση των εκδόσεων Ψυχογιός, ο Αλμπερτ Μπουρλά σκοπεύει να προσφέρει τα έσοδα από την έκδοση του βιβλίου σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Περισσότερα Εδω

Related posts

Κίνα: Τις ΗΠΑ υποδεικνύει επιδημιολόγος για την έρευνα της προέλευσης της Covid-19

Διαδικτυακό αφιέρωμα του ΜΜΘ με 26 νέους καλλιτέχνες για τα 250 χρόνια από τη γέννηση του Μπετόβεν

Ομαδική εικαστική έκθεση στην Αγιορειτική Εστία: “Νεομάρτυρες-Πορεία προς την Ελευθερία”