Όρθιος στην Τρίπολη ο Παναιτωλικός

by admin
4 views

 

Ο Αστέρας κρατούσε στα χέρια του μία μεγάλη νίκη που του έδινε πολλές ελπίδες για είσοδο στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, ωστόσο το όνειρο των πλέι οφ απομακρύνθηκε με γκολ του Οικονόμου στο 90’+2′, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-2, δίνοντας έναν πολύτιμο βαθμό στη μάχη της παραμονής που δίνουν οι Αγρινιώτες.

Αστέρας και Παναιτωλικός μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις σε ένα χορταστικό ματς στην Τρίπολη, το οποίο δεν ανέδειξε νικητή, αλλά οι φιλοξενούμενοι έχουν λόγο να χαμογελούν. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη πήρε έναν σημαντικό βαθμό σε μία δύσκολη έδρα και γκρέμισε τα όνειρα των Αρκάδων, καθώς δυσκολεύει πλέον η συμμετοχή στα πλέι οφ της Super League.

Ο αγώνας

To παιχνίδι άρχισε με τους φιλοξενούμενους να έχουν μία μεγάλη ευκαιρία μόλις στο 3′. Ο Ντίας έκλεψε την μπάλα, πάτησε στην περιοχή, εκτέλεσε, απέκρουσε ο Γραμματικάκης και ο ποδοσφαιριστής των Αγρινιωτών δεν κατάφερε ούτε με τη δεύτερη να σκοράρει. Απάντησαν στο 10′ οι γηπεδούχοι. Ο Μπαρτόλο πάτησε περιοχή, κοντρόλαρε εξαιρετικά με το στήθος, εκτέλεσε αλλά δεν βρήκε εστία. Ο Παναιτωλικός κατάφερε να ανοίξει το σκορ στην Τρίπολη λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους. Ο Γιαμπλόνσκι έχασε τη μπάλα και ο Ντίας την έκλεψε έξυπνα και έφυγε στην κόντρα, για να νικήσει με όμορφο πλασέ τον Γραμματικάκη για το 1-0 στο 42′. Ωστόσο, ο Αστέρας έφθασε στην ισοφάριση πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Ο Καλτσάς εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μιριτέλο με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-1 στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους.

ΓΚΟΛ: 45’+2′ Μιριτέλο, 65′ Τζουκάνοβιτς / 42′ Ντίας, 90’+2′ Οικονόμου
Κίτρινες: 67′ Γκος / 23′ Χουάνπι, 34′ Ντουάρτε, 59′ Μλάντεν, 90’+5′ Λομονάκο

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Γραμματικάκης, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες, Λύρατζης, Γκος, Γιαμπλόνσκι, Μπαρτόλο, Κρεσπί, Καλτσάς, Μιριτέλο

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Στεργιάκης, Οικονόμου, Ντουάρτε, Μλάντεν, Τορεχόν, Λιάβας,, Πέρες, Χουάνπι, Ντουάρτε, Καρέλης, Ντίας

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ