Χωρίς άγχος… – www.ertsports.gr

by admin
0 views

Mε τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 9η και προτελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ του Νοτίου Ομίλου της Super League 2. Η Παναχαϊκή φιλοξενείται στις 16:00 από τον… υποβιβασμένο Παναθηναϊκό Β’ στο “Ελ Πάσο” της Καλλιθέας. Οι “κοκκινόμαυροι” με ένα φοβερό… ντεμαράζ τις τελευταίες 6 αγωνιστικές κατάφεραν να μαζέψουν 16 πόντους, να πετύχουν 5 συνεχόμενες νίκες και να εξασφαλίσουν την παρουσία τους και του χρόνου στην κατηγορία.

Μαζί με την Παναχαϊκή ξεκαθάρισε πλήρως η εικόνα για την παραμονή και πλέον δεν διακυβεύεται τίποτα απολύτως μέχρι το φινάλε. Τίποτα εκτός από ένα.. θαύμα. Ένα θαύμα που ψάχνει ο Παναθηναϊκός Β’, καθώς στις δύο αγωνιστικές που απομένουν θα πρέπει να κάνει 2 νίκες και το Αιγάλεω ισάριθμες ήττες και μάλιστα η διαφορά στις νίκες του “τριφυλλιού” και στις ήττες του “Σίτι” να είναι μεγάλη.

Το Αιγάλεω παίζει στη Ρόδο με τον “αδιάφορο” Διαγόρα και με ισοπαλία “κλειδώνει” την παραμονή, αλλά ακόμη και με δύο ήττες είναι πολύ πιθανό να μην πέσει. Σε ένα παιχνίδι δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού και οι δύο ομάδες έχουν αποχαιρετήσει την κατηγορία, ο Γιούχτας φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό Β’ στου Ρέντη και θέλουν να… διασκεδάσουν τις εντυπώσεις.

Για τα πλέι οφ του Α’ Ομίλου, η ΑΕΚ Β’ φιλοξενεί στις 16:00 τη Νίκη Βόλου. Ο μοναδικός στόχος για τον Νίκο Κούστα είναι να “τσεκάρει” το “κιτρινόμαυρο” υλικό που έχει στα χέρια του και να πάρει αποφάσεις εν όψει της επόμενης σεζόν, ενώ για το σύνολο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου η διατήρηση της 3ης θέσης για λόγους πρεστίζ και μόνο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Α’ Όμιλος:

Πλέι οφ:

Τετάρτη 15 Μαΐου
ΑΕΛ – Μακεδονικός 1-1

Πέμπτη 16 Μαΐου
16:00 ΑΕΚ Β’ – Νίκη Βόλου
Ρεπό: Λεβαδειακός

Πλέι άουτ:

Τρίτη 14 Μαΐου
ΠΑΟΚ Β’ – Ηρακλής 2-2

Τετάρτη 15 Μαΐου
Αναγέννηση Καρδίτσας – Αιολικός 2-1
Καμπανιακός – Κοζάνη 1-0

Β’ Όμιλος

Πλέι οφ

Τετάρτη 15 Μαΐου
Χανιά – Ηλιούπολη 6-2
Καλαμάτα – Ιωνικός 0-0
Ρεπό: Athens Kallithea

Πλέι άουτ

Πέμπτη 16 Μαΐου
16:00 Διαγόρας Ρόδου – Αιγάλεω
16:00 Ολυμπιακός Β’ – Γιούχτας
16:00 Παναθηναϊκός Β’ – Παναχαϊκή

Δείτε τη βαθμολογία των μίνι-πρωταθλημάτων της Super League 2 πατώντας εδώ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ