Χερ στο ertsports: «Θα είμαστε έτοιμοι, μπορούμε να τους κερδίσουμε όλους»

by admin
4 views

 

Ο πασαδόρος του Μίλωνα μίλησε στο ertsports.gr μετά την ιστορική πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου η ομάδα του θα διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της (30/3, 20:15, ΕΡΤ3, ΕΡΑ ΣΠΟΡ).

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λουκ Χερ:

Για το γεγονός ότι ο Μίλωνας κέρδισε το φαβορί του Final-4, όντας το “αουτσάιντερ”: «Προφανώς ήταν μία φανταστική νίκη, μία ομαδική νίκη. Παίζουμε πολύ καλά αυτήν τη στιγμή. Ειδικά μετά από αυτήν τη σειρά των ημιτελικών με τον Ολυμπιακό, ήμασταν πολύ… κοντά. Παίζουμε πολύ καλό βόλεϊ τώρα στο τέλος της χρονιάς. Μη μας ξεγράφετε ποτέ. Παρά το γεγονός ότι μέσα στη σεζόν δεν τα καταφέραμε κόντρα στον Παναθηναϊκό, ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι τώρα. Παίξαμε φανταστικά και πήραμε τη νίκη».

Για το ότι είναι μία ιστορική συγκυρία για τον Μίλωνα, που θα διεκδικήσει τον πρώτο του τίτλο: «Είναι τρομερό. Νιώθω τιμή που αποτελώ μέλος του Μίλωνα. Τα τελευταία δύο χρόνια έφτιαξα μερικές σπουδαίες αναμνήσεις εδώ μαζί με αυτήν την ομάδα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα έχω την ευκαιρία να διεκδικήσω τον τίτλο, να παλέψω σε έναν τελικό. Θα δώσουμε τα πάντα. Δεν σκεφτόμαστε τόσο το κομμάτι “να κερδίσουμε το Κύπελλο”. Θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και αν είμαστε πραγματικά καλοί ξέρουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε».

Για το αν επικρατεί στο μυαλό του η κούραση, ή η επιθυμία για την κατάκτηση του τίτλου: «Υπάρχει σίγουρα κούραση. Ήταν ένας εξαντλητικός ημιτελικός. Όπως είδατε στο τέλος υπήρχε και σωματική αλλά και συναισθηματική φόρτιση για εμάς. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε πριν το τελικό είναι να ξεκουραστούμε και να καθαρίσουμε το μυαλό μας. Θα είμαστε έτοιμοι».//

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ